Έχουν περισσότερες απαιτήσεις στο Παραλίμνι – Το νέο στοίχημα του Φελκ

48402749 1157031741141670 4283766124371247104 n Ένωση Νέων Παραλιμνίου
©ΕΝΠ

Η Ένωση επιζητούσε τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια. Εντούτοις, πήρε έναν βαθμό και παραμένει σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη, όμως, βλέπει τη συνέχεια με αισιοδοξία καθώς σε άλλο ένα παιχνίδι με αντίπαλο μεγάλη ομάδα έδειξε χαρακτήρα όταν έμεινε πίσω στο σκορ και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η απόδοση της ομάδας δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα και υπάρχει η δικαιολογία για το γεγονός ότι έβγαλε κούραση, αφού είχε προηγηθεί και ο αγώνας κυπέλλου κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στα πέντε παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο ο Κάριτ Φελκ μετρά δύο νίκες, μία στο πρωτάθλημα επί της ΑΕΚ και μία στο κύπελλο κόντρα στον Διγενή Ορόκλινης, μία ήττα από τον Απόλλωνα και δύο ισοπαλίες, εκτός με Νέα Σαλαμίνα και εντός με Ομόνοια.

Ο απολογισμός κρίνεται θετικός, αλλά η ομάδα για να ανέλθει βαθμολογικά θέλει περισσότερες νίκες στη συνέχεια.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η Ένωση έφθασε στους 12 και παραμένει σε δύσκολη θέση, ενώ ακολουθεί και ένας πολύ δύσκολος Γενάρης τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Στις 2 του μήνα η παραλιμνίτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ανόρθωση για τον πρώτο αγώνα του κυπέλλου και ακολούθως θα πάει στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τον Ερμή.

Οι υποχρεώσεις στο κύπελλο ανάγκασαν τον Κάριτ Φελκ να μειώσει τις μέρες που οι παίκτες θα πάρουν ρεπό για τα Χριστούγεννα. Στους παίκτες δόθηκε πενθήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τρίτης 25/12)