Ευχαριστίες Γιώργου Νικολέττου για θέση Αντιπροέδρου ΑΗΚ

Στιγμιότυπο 2019 07 26 13.46.11 ΑΗΚ

Τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο εξέφρασε μέσω ανάρτησής του ο Γιώργος Νικολέττος για το διορισμό του στη θέση του Αντιπροέδρου της ΑΗΚ μετά την αποχώρηση από την θέση της Προεδρίας της Έμιλης Γιολίτη και την αναπλήρωσης της θέσης του Προέδρου από τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο, Μιχάλη Κωμοδρόμο.

Αυτούσια η ανάρτηση του Γιώργου Νικολέττου:

“Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και το Υπουργικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη τους. O διορισμός μου στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, αποτελεί μεγάλη τιμή.

Η ΑΗΚ, ο μεγαλύτερος Οργανισμός της Κύπρου, με κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην πρόοδο της κοινωνίας μας, διανύει την περίοδο των σημαντικότερων προκλήσεων της ιστορίας της. Αιχμή τους, πέρα από το λειτουργικό και λογιστικό διαχωρισμό, είναι η εφαρμογή της ελεύθερης αγοράς ενέργειας το 2020. Προοπτική που αλλάζει τα δεδομένα στον ενεργειακό χάρτη.

Με εφόδια την επιστημονική κατάρτιση, την επαγγελματική εμπειρία και τη δεκαπενταετή θητεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της ΑΗΚ.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση στήριξη και τα μηνύματα θετικής ενέργειας! Μου δίνουν δύναμη για τη συνέχεια.

Με εκτίμηση
Γιώργος Νικολέττος
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΑΗΚ”