ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο Θεόδωρος Πυρίλλης – Αποκλειστικές Φωτογραφίες

pyrillis xeiropedes exclusive, Θεόδωρος Πυρίλλης, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ FAMAGUSTA.NEWS

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται να σημειώνονται στο θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις προηγούμενες μέρες σχετικά με τις καταγγελίες για παράνομες επεμβάσεις στις παραλίες του Δήμου Παραλιμνίου.

Μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών υπό την Προεδρία Κωνσταντίνου Πετρίδη την περασμένη Δευτέρα αλλά και μετά από την επιτόπια επιθεώρηση στην οποία προχώρησε ο Έπαρχος Αμμοχώστου σε συνεργασία με τα αρμόδια Κυβερνητικά τμήματα, φαίνεται εκ των πραγμάτων ότι έχει στοιχειοθετηθεί υπόθεση η οποία παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Famagusta.News, σήμερα τα ξημερώματα της 1ης Απριλίου, ο Γενικός Εισαγγελέας υπό τη συνοδεία μελών της ΜΜΑΔ και μελών της Αστυνομίας εισέβαλαν στην οικία του Θεόδωρου Πυρίλλη και προχώρησαν στη σύλληψή του βάσει δικαστικού εντάλματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του Δημάρχου Παραλιμνίου, όταν έκπληκτοι εντόπισαν στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού σταθμευμένη μία μπουλντόζα η οποία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για εκσκαφές στο παραλιακό μέτωπο του Παραλιμνίου.

Ο Θεόδωρος Πυρίλλης οδηγήθηκε με ειδική φρούρηση στο Αρχηγείο της Αστυνομίας όπου και κρατείται μέχρι την έκδοση δικαστικού εντάλματος.

Παράνομες εργασίες και στο νησί του Fig Tree Bay

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η υπόθεση, επιβαρυντικό παράγοντα φαίνεται να αποτελεί άλλη μία παράνομη επέμβαση του Δημάρχου Παραλιμνίου. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με έγκυρη Αστυνομική πηγή, χθες αργά τη νύχτα φαίνεται να εντοπίστηκε εκσκαφέας τύπου digger επάνω στο μικρό νησί της δημοφιλούς παραλίας Fig Tree Bay  στον Πρωταρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Famagusta.News, η μπουλντόζα είχε προχωρήσει σε εκσκαφές και παράνομες εργασίες σε προσπάθεια δημιουργίας πλαζ στο νησί για τη δημιουργία “VIP” χώρου ώστε να τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σύντομα η εκδίκαση της υπόθεσης – Πεπεισμένος για τη νίκη ο Πυρίλλης

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να αποτελεί διαδικασία “fast track” αφού τόσο η Γενική Εισαγγελία, όσο και ο Υπουργός Εσωτερικών θέλουν να δώσουν το μήνυμα της ατιμωρησίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάτι που μάλιστα αποτελεί και δεσμεύσεις του Κωνσταντίνου Πετρίδη για την κάθαρση στον Δημόσιο Τομέα.

Από τη γνωστοποίηση της σύλληψης Πυρίλλη, πανικός φαίνεται να επικρατεί στις τάξεις των Δημάρχων των παραλιακών Δήμων, αφού αρκετοί εξ αυτών δηλώνουν ότι έχουν “λερωμένη τη φωλιά τους” όσον αφορά επεμβάσεις εντός παραλιακού μετώπου και ζώνης προστασίας της παραλίας.

Την ίδια στιγμή, περιβαλλοντικές οργανώσεις, τις οποίες η έγκυρη πηγή δεν ήθελε να κατονομάσει, φαίνεται ότι διοργανώνουν σήμερα, φιέστα νίκης για τη σύλληψη και τον εγκλεισμό Πυρίλλη εντός των κρατητηρίων του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σύντομα, πάντως αναμένονται δηλώσεις από τον νομικό σύμβουλο του Δημάρχου Παραλιμνίου, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει τα τεκτενόμενα και πώς αναμένεται να προχωρήσει η υπόθεση.

Καλή Πρωταπριλιά

Βέβαια, όλα τα πιο πάνω δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από αποκύημα της νοσηρής φαντασίας των συντακτών του Famagusta.News ελέω Πρωταπριλιάς. Καλό μήνα, λοιπόν. Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, πάντως, εξακολουθεί να απολαμβάνει τον αέρα της ελευθερίας!

Δείτε (όμως) τη φωτογραφία που εξασφάλισε το Famagusta.News

pirillis astynomia exclusive, Θεόδωρος Πυρίλλης, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

pyrillis driving exclusive, Θεόδωρος Πυρίλλης, Πρωταπριλιάτικο Ψέμα

 

Επετειακή έκδοση FAMAGUSTA.NEWS