Ελεύθερος με όρους ο «επενδυτής» της ΕΝΠ που ξεγέλασε πρώην ποδοσφαιριστή

Ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

katadiki exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες (12/02) ο 32χρονος κατηγορούμενος «επενδυτής» ο οποίος ήθελε να γίνει πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και ξεγέλασε πρώην ποδοσφαιριστή και γυναίκα δικηγόρο από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το διάταγμα προσωποκράτησης του 32χρονου έληγε χθες και ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού οδήγησαν εκ νέου τον «επενδυτή» ενώπιον Δικαστηρίου, όπου η υπόθεση καταχωρίσθηκε και ορίστηκε για ακρόαση το επόμενο διάστημα.

Ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους και συγκεκριμένα να καταβάλει το χρηματικό ποσό των €50.000 με αξιόχρεο εγγυητή, να υπογραφεί καθημερινά σε Αστυνομικό Σταθμό, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να τοποθετηθεί το όνομά του στον κατάλογο των προσώπων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο. O κατηγορούμενος έκανε επίσης αίτηση για νομική αρωγή.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 32χρονος για να πείσει τα θύματά του να του δώσουν χρήματα, σκαρφίστηκε ότι είχε μετοχές σε εταιρεία θείου του στην Αφρική και πως θα έπαιρνε κληρονομία 16,5 εκ.ευρώ λεγοντάς τους ότι μέρος των χρημάτων θα τα επένδυε στην ΕΝΠ. Φέρεται να τους είπε ακόμη ότι αναμένει έγκριση δανείου ύψους €300.000 για να τα επενδύσει στην ομάδα.
Ανακρινόμενος γραπτώς παραδέχθηκε ότι έλαβε χρηματικό ποσό από τους παραπονούμενους, λέγοντας ότι το διέθεσε για προσωπικές οφειλές που είχε και για αγορά αυτοκινήτου.
Πηγή: philenews