ΕΝΠ: «Εφόδια για να πάψουμε να είμαστε σαν ένα… ασανσέρ»

«Θέλουμε να καταφέρουμε επιτέλους να δημιουργήσουμε εφόδια για να πάψουμε να είμαστε ασανσέρ» δήλωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας

1 Copy Copy 45 exclusive

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΝΠ, Γιώργος Παπέττας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».

Οι κυριότερες αναφορές του:

«Θεωρούμε πως η ομάδα μας βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Αρχίσαμε πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις μας παρόλο που αποτελείτο από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν και παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα και συνέβαλαν στο να δεθεί το σύνολο. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και υπάρχει μια απαίτηση μεγαλύτερη προς τους ποδοσφαιριστές. Πολλοί έπαιξαν σε ομάδες της Ευρώπης και άλλοι πρόσφατα έπαιζαν στην Α’ Κατηγορία. Υπάρχει σεβασμός σε όλες τις ομάδες και έχουμε μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες στην Α’ Κατηγορία και δεν θα υποσκάψουμε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια», ανέφερε.

«Οι επενδυτικές κινήσεις έκαναν την εμφάνισή τους και στη Β΄ Κατηγορία. Κάποιες δημιούργησαν μεγάλα μπάτζετ και έθεσαν υψηλούς στόχους. Θέλουμε να καταφέρουμε επιτέλους να δημιουργήσουμε εφόδια για να πάψουμε να είμαστε ασανσέρ μεταξύ Α’ και Β’ Κατηγορίας», πρόσθεσε.

Για τα οικονομικά και αν τα πάει καλά η ομάδα σε αυτό το θέμα: «Τίποτα και ποτέ δεν θα είναι αρκετό. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και βοηθούν και φέτος στη μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς όμως, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο οικονομικό. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την εξεύρεση πόρων ώστε να υπάρχει υγιής κατάσταση και να μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για το καλό της ομάδας και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Ευχαριστούμε όμως πραγματικά όσους φέτος μας στήριξαν. Αν θυμάστε μέχρι τα τέλη Ιουνίου συζητούσαμε εάν θα υπάρξει κάποιος που να ξεκινήσει τον μηχανισμό για να λειτουργήσει η ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας»

«Ο γνήσιος Ενωσίτης αντιλαμβάνεται πλήρως τη δυσκολία και αγνοί άνθρωποι στάθηκαν εκεί και υπάρχει και αυτή η αγνή προβολή. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους, να σταθούν τουλάχιστον και φέτος στο πλευρό της ΕΝΠ και να μην μας αφήσουν μόνους. Κάναμε ό,τι μπορούμε, αλλά μέχρι εκεί. Έχουμε βάλει στόχο τα 500 εισιτήρια διαρκείας και μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα θα επιτευχθεί ο στόχος».

Πηγή: Super Sport FM