Επ. Αμμοχώστου: Δύο Τζόκερ, δύο εκατομμυριούχοι σε δύο εβδομάδες!

Untitled 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, Νέα Αμμοχώστου, Τζόκερ

Δύο υπερτυχεροί από την Επαρχία Αμμοχώστου, κέρδισαν στις πρόσφατες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ το συνολικό ποσό των 4.566.093 εκατομμυρίων ευρώ! Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, καθώς ο αριθμός επιτυχιών στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού στην Κύπρο είναι μικρός, πόσο μάλλον σε μια μόνο επαρχία.

Συγκεκριμένα, στις 22 Σεπτεμβρίου, ένας υπερτυχερός από το Παραλίμνι, κέρδισε 3.670.505€, ενώ 8 ημέρες αργότερα στις 30 Σεπτεμβρίου, ακόμη ένας δεύτερος υπερτυχερός από το Αυγόρου, κέρδισε 895.586€.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα όσα ακούγονται, η ταυτότητα των δυο υπερτυχερών δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.

Γιατί δεν ανακοινώνονται τα προσωπικά στοιχειά των νικητών;

Σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Η ιστορία του Τζόκερ

Ήταν Κυριακή 16 Νοεμβρίου 1997! Το Τζόκερ, ένα νέο και φιλόδοξο παιχνίδι λοταρίας, ξεκινάει την πορεία του σε Ελλάδα και Κύπρο και υπόσχεται «Κέρδη πέρα από κάθε φαντασία»!

Γρήγορα γίνεται το δημοφιλέστερο παιχνίδι τύχης χάρις στα τεράστια ποσά που ενθουσιάζουν και τις πρωτότυπες διαφημίσεις που συζητιούνται.

Διαφημιστικές ατάκες όπως «Κι αν σου κάτσει;», «Δεν θα ξέρεις τι έχεις», «Άσε τον θείο, πιάσε το Τζόκερ», «Πρόσεχε τι τάζεις, γιατί παίζει να το πιάσεις» μπαίνουν στη ζωή μας και γίνονται εύθυμο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Στην ιστορία του παιχνιδιού τα νούμερα είναι εντυπωσιακά:

  • Έχει μοιράσει συνολικά πάνω από € 1δις (συγκεκριμένα € 1.117.399.224) στους νικητές της 1ης κατηγορίας. Και επιπλέον € 1,5δις στις μικρότερες κατηγορίες!
  • Έκανε εκατομμυριούχους περισσότερα από 600 άτομα!
  • Έδωσε το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του, αλλά και στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών, στις 15/04/2010 όταν έφτασε τα € 19,3 εκατ.!
  • Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στις 22/11/1998 όταν άγγιξε τα 90 εκατομμύρια στήλες!