Έπαρχος Αμμοχώστου: “Περισσότερες οι παρανομίες σε παραλίες σε άλλες επαρχίες”

Στιγμιότυπο 2018 09 28 21.52.45 Θεόδωρος Πυρίλλης, Παραλίες

Το γεγονός ότι οι παρανομίες σε παραλίες σε άλλες επαρχίες είναι κατά πολύ περισσότερες σε σχέση με την επαρχία Αμμοχώστου παραδέχθηκε μέσω της τηλεόρασης του ΡΙΚ ο Έπαρχος Αμμοχώστου Γιώργος Χρυσαφίνης.

Ο Έπαρχος Αμμοχώστου παρενέβη τηλεφωνικά στη χθεσινή εκπομπή του ΡΙΚ “Από Μέρα σε Μέρα” ξεκαθαρίζοντας τα περί καταγγελιών της επαρχιακής Διοίκησης εναντίον του Δήμου Παραλιμνίου για παράνομο υποστατικό στο παραλιακό μέτωπο του Παραλιμνίου από ξενοδοχειακή μονάδα.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, ο Δήμος κινείται στα πλαίσια πλήρους νομιμότητας, λαμβάνοντας δικαστικά μέτρα εναντίον όλων των παρανομούντων. Ξεκαθάρισε ότι λήφθηκαν αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη των δικαστικών μέτρων.

Ανέφερε ότι η επαρχία Αμμοχώστου είναι στο στόχαστρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την ίδια στιγμή που όπως ανέφερε υπάρχουν τεράστιες παρανομίες και παραβιάσεις των νομοθεσιών σε άλλες επαρχίες σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Κύπρου.

Με τη σειρά του ο Έπαρχος Αμμοχώστου, Γεώργιος Χρυσαφίνης στην παρέμβασή του διευκρίνησε ότι ο Έπαρχος δεν καταφέρεται εναντίον του Δήμου Παραλιμνίου. Συμφώνησε, δε, με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου ότι οι επεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο της υπόλοιπης Κύπρου είναι κατά πολύ περισσότερες σε σχέση με τον Δήμο Παραλιμνίου. Όσον αφορά δημοσίευμα εφημερίδας ξεκαθάρισε ότι ανηγέρθη οικοδομή σε ξενοδοχειακή μονάδα εντός παραλιακής ζώνης χωρίς την έκδοση απαιτούμενων αδειών, θέμα για το οποίο υπεύθυνη αρχή είναι ο Δήμος Παραλιμνίου, ο οποίος όπως συμφώνησε και ο Έπαρχος Αμμοχώστου είχε ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες από τον περασμένο Ιούλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Famagusta.News