«Έπεσε» κατηγορία η ΕΝΠ – Η Πάφος της κέρασε πικρό φαρμάκι υποβιβασμού

Ο Μπεριγκό την «τελείωσε» και μαθηματικά

TEL 2885

Ο Κέβιν Μπεριγκό πήρε τ’ όπλο του και πυροβόλησε τις όποιες ελπίδες είχε η Ένωση για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Πάφος FC και Ένωση Νέων Παραλιμνίου που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέτυχε δύο γκολ στο 4ο και 13ο λεπτό και οδήγησε την Πάφο στην όγδοη νίκη της στα τελευταία εννέα παιχνίδια!

Οι γηπεδούχοι έδωσαν τη χαριστική βολή στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία έμεινε στην 13η θέση με 34 βαθμούς και υποβιβάστηκε μαθηματικά για τρίτη φορά στην ιστορία της στη Β’ Κατηγορία. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη έφτασε τους 60 βαθμούς και αγκάλιασε την πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ και έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της!

Όσον αφορά τα του αγώνα αν και η Ένωση ήταν αυτή που καιγόταν για το «τρίποντο» η Πάφος FC ήταν αυτή που μπήκε με πατημένο το γκάζι, δείγμα του ότι οι βυσσινί μάλλον είχαν αποδεχθεί τη μοίρα τους. Ο αγώνας κρίθηκε από νωρίς αφού ο φουριόζος στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Κέβιν Μπεριγκό με δύο τέρματα στο 4’ έπειτα από κάθετη πάσα του Βα και 13’ σε σέντρα του Καμπράλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Πάφο.

O 33χρονος επιθετικός πέτυχε μόλις δύο τέρματα σε 26 αγώνες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, ενώ σε 12 παιχνίδια στη δεύτερη φάση σημείωσε άλλα 10!

Πηγή: Goal.com.cy