Γιατί το Sizzler’s θεωρείται ίσως το καλύτερο steakhouse του Πρωταρά;

Αυθεντικό steak house και όχι μόνο!

IMG 20200728 212917 729 Sizzlers Restaurant

Το Sizzler’s Restaurant μετρά 27 χρόνια ασταμάτητης λειτουργίας καταφέρνοντας μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει φανατικούς πελάτες από όλο τον κόσμο καθώς και να βραβευτεί από τη διεθνή πλατφόρμα αξιολόγησης εστιατορίων (με έδρα τις ΗΠΑ) “Restaurant Guru”, μεταξύ άλλων ως καλύτερο εστιατόριο, καλύτερο steak, καλύτερο σέρβις καθώς και προτεινόμενο εστιατόριο. Επίσης, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των αξιολογήσεων στο TripAdvisor.

Στο Sizzler’s ο πελάτης έχει την ευκαιρία να γευτεί πιάτα φλαμπέ όπως βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο και γαρίδες, μαγειρεμένα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, παρακολουθώντας την εκτέλεση των φαγητών βήμα προς βήμα.

Sizzlers Restaurant interior 1 Sizzlers Restaurant

Αυθεντικό steak house και όχι μόνο! Πλούσιος κατάλογος που καλύπτει όλους τους ουρανίσκους, καθώς η κα. Μαργαρίτα επιλέγει πάντα τα καλύτερα υλικά της περιοχής καθώς και κρέας άριστης ποιότητας. Στο εστιατόριο Sizzler’s μπορείς να βρεις ζουμερά φιλετάκια πάπιας, απολαυστικές μακαρονάδες, ψαρικά μαγειρεμένα σε σάλτσα, καθώς και εδέσματα για χορτοφάγους και βίγκαν.

Σπιτίσια γλυκά φτιαγμένα με μεράκι από τη σεφ Μαργαρίτα Μάου που καλύπτει όλους τους λάτρεις του γλυκού. Λαχταριστό lava cake, τραγανό Fried Ice cream, δροσερή Panna cotta με σπιτική σάλτσα φράουλας, αυθεντική creme brulle με τραγανή κρούστα καστανής ζάχαρης, φλαμπέ τηγανίτες με στημμένο φρέσκο χυμό πορτοκάλι και λικέρ πορτοκαλιού και πολλά άλλα που γλυκαίνουν όλους τους λάτρεις του γλυκού και όχι μόνο.

Πού θα το βρεις

Το “Sizzler’s Restaurant” είναι ανοικτό καθημερινά από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι και τις 11 το βράδυ.

Θα το βρεις στην οδό Ηφαίστου 7 στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 23831406, 96651399
Facebook: Sizzlers Restaurant Cyprus
Instagram: sizzlersrestaurantcyprus

Δείτε το μενού του εστιατορίου ΕΔΩ