“Η Ένωση πρέπει να επανέλθει εκεί που ανήκει ιστορικά”

2143214 9 Νέα Αμμοχώστου

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας και η Ένωση βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου που αντιστοιχεί και με άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Στις τάξεις του κόσμου της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός αλλά και κινητοποίηση εν όψει του απογευματινού ματς με την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αμμόχωστος», καθώς υπολογίζεται να βρεθούν τουλάχιστον 1000 οπαδοί των «βυσσινί».

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνος Φάνος τόνισε πως «Σήμερα αγωνιζόμαστε για την ιστορία της Ένωσης και πρέπει να επανέλθουμε εκεί που ανήκουμε ιστορικά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα παιγνίδι όλη η χρόνια: «Σήμερα αγωνιζόμαστε για την ιστορία της Ένωσης. Πρέπει να επανέλθουμε εκεί που ανήκουμε ιστορικά. Τυχόν αποτυχία σήμερα, θα είναι καταστροφική. Η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για τους κόπους και τις θυσίες που κάναμε για να την ανεβάσουμε ξανά»

Αν μπορούσε να τέλειωνε νωρίτερα την υπόθεση τίτλος;
«Από πολύ νωρίς όχι. Χρειάστηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, ενώ πρέπει να πούμε ότι το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Η πίεση ήταν μεγάλη και σήμερα μας κάνει να είμαστε διπλά προσεχτικοί, να είμαστε σοβαροί και να δώσουμε τη χαρά που πρέπει στον κόσμο μας».

Αγωνιστικά νέα: «Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πάους. Πάμε με καλή ψυχολογία. Αυτό που βιώνουμε στο Παραλίμνι είναι πρωτόγνωρο. Θα έχουμε πέραν των 1000 οπαδών στο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν έχουν πολλές ομάδες που είναι στην 1η κατηγορία».

Πηγή: Sigmalive