Καρναβάλι Αμμοχώστου στο Παραλίμνι: Σε ξέφρενους καρναβαλίστικους ρυθμούς χόρεψε η επ. Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότεροι από 3 χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν στην παρέλαση με πολύχρωμες στολές ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 30 χιλιάδες

Screenshot 6 12 exclusive, Καρναβάλι Αμμοχώστου, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Σε ξέφρενους καρναβαλίστικους ρυθμούς χόρεψε σήμερα και η επαρχία Αμμοχώστου.

Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από πλευράς επισκεπτών οι οποίοι επέλεξαν την επαρχία Αμμοχώστου για το τριήμερο.

Με πολύ κέφι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές κατέκλυσαν και φέτος τους δρόμους του Παραλιμνίου. Περισσότεροι από 3 χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν στην παρέλαση με πολύχρωμες στολές ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 30 χιλιάδες.

Της παρέλασης προηγήθηκε το άρμα του Δήμου Παραλιμνίου Μαντολινάτα ενώ ο Δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης συμμετείχε στην παρέλαση ντυμένος Ken εμπνευσμένος από την ταινία της Barbie.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, ανέφερε «πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό το οποίο συμβαίνει θα διασκεδάσουμε εδώ όλοι μαζί και θα το απολαύσουμε ξανά ευχαριστώ όλους του παρευρισκόμενους θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εμπορίου που μας τιμά σήμερα με την παρουσία του καθώς και τον Υφυπουργό Τουρισμό. Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμάτε. Δώστου Δώστου Καρναβάλι Αμμοχώστου».

Ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού Δημήτρης «Πέπε» Τσιερκέζος έκλεψε τις εντυπώσεις με την extravaganza παρουσία του. Θέμα του φετινού Βασιλιά ήταν το «Carnival Extravaganza».

Ξεχώρισαν επίσης τα άρματα του Δήμου Δερύνειας με θέμα Σούπερ Ήρωες, το άρμα του Δήμου Σωτήρας με θέμα Ρίο, το άρμα του Δήμου Φρενάρους με θέμα Σαφάρι, το άρμα της Νεολαίας Παραλιμνίου με θέμα Τρελός Επιστήμονας, αλλά και το άρμα της Νεολαίας Αυγόρου με θέμα Φάρμα του Αυγόρου.

Την παράσταση έκλεψαν και φέτος τα άρματα με θέμα την σάτιρα όπως η παλαίστρα του ψήφου εν όψει των δημοτικών εκλογών.