Κάστανος: Τα πέντε λεπτά «απόγνωσης» και οι ενδιαφερόμενοι από Κύπρο

cache 846x3000 Analog medium 268888 43776 12112017

Αφού δεν βρήκε ενδιαφερόμενες ομάδες για να παραχωρήσει δανεικό τον Γρηγόρη Κάστανο στη Serie A’ η Γιουβέντους αποφάσισε να στείλει τον Κύπριο μεσοεπιθετικό στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Η πορεία του 19χρονου ποδοσφαιριστή στο Βέλγιο δεν είναι και η καλύτερη, αφού σε 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έπαιξε μόλις πέντε λεπτά (!) στην ήττα 2-0 από την Άντερλεχτ για τη 12η αγωνιστική.

Μετρά επίσης δύο συμμετοχές στα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα σε Λάτσιο (17’) και Νις (45’ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) επιδόσεις που αποδεικνύουν ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Η Γιουβέντους προτίμησε να δώσει τον Κάστανο στη Ζούλτε για να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, κάτι που δεν γίνεται στα αρχικά στάδια της περιόδου.

Στη Γιουβέντους πιστεύουν στην αξία του Κάστανου, όμως εφόσον δεν μπορεί να ξεχωρίσει σ’ ένα πρωτάθλημα όπως του Βελγίου, δύσκολα θα τα καταφέρει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Serie A’.

Ο Κάστανος έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να πετύχει το όνειρο της καθιέρωσης σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του για να το κάνει. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θ’ αργήσουν οι κρούσεις από κυπριακές ομάδες.

Επί της παρούσης οι μεγάλες ομάδες του νησιού ξέρουν ότι δύσκολα θα πείσουν τον ποδοσφαιριστή ν’ αφήσει τη Γιουβέντους και να επιστρέψει στην Κύπρο και παρακολουθούν την πορεία του, ώστε αν το φέρουν οι συνθήκες να κτυπήσουν την πόρτα διεκδικώντας τον.

 

Πηγή Reporter.com.cy