Λαΐφης στον «ACTIVE»: «Δικαιώθηκα και πάω για μεγαλύτερους στόχους»

laifis17 18 Α Κατηγορία, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, Διεθνή Αθλητικά Νέα | Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα

Τρισευτυχισμένος με τη μετεγγραφή του στην Σταντάρ Λιέγης, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μιλώντας αποκλειστικά στο ραδιόφωνο του «ACTIVE» (107.4) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», με τους Πανίκο Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Σταντάρ για τη μετεγγραφή του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή ο Λαΐφης δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή, την οποία επεδίωξε, όπως είπε και έστειλε μήνυμα για νέους και μεγαλύτερους στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον «ACTIVE»

Πώς νιώθεις με τη μετεγγραφή σου στην Σταντάρ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ήθελα, το επιζητούσα συνεχώς και ευτυχώς που έγινε στο τέλος. Είχαμε υπογράψει προσύμφωνο με την Σταντάρ. Ήταν ο πρώτος μου στόχος να μείνω εδώ. Αυτό επιδίωκα σε κάθε παιχνίδι και νομίζω δικαιώνομαι. Τώρα, πάμε γι’ άλλους πιο μεγάλους στόχους».

Έχεις αρκετές συμμετοχές, πάει καλά η Σταντάρ και ανεβάζεις τις μετοχές σου: «Στα τελευταία παιχνίδια κερδίζουμε συνέχεια. Απομένουν τρία παιχνίδια και πάμε για το καλύτερο και γιατί όχι ακόμα και για το πρωτάθλημα».

Είναι στην τρίτη θέση η Σταντάρ, πίσω από Μπριζ και Άντερλεχτ: « Ναι, αλλά απομένουν τρία παιχνίδια και εχουμε τους δύο πρώτους. Με σερί τριών νικών, όλα είναι πιθανά».

Για μεταγραφή σε άλλη ομάδα: «Αυτό που ήθελα να γίνει, έγινε. Τώρα για άλλη μετεγγραφή, αν είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ είμαι έτοιμος και όποτε έρθει καλοδεχούμενη».

Προβάλλετε και η Κύπρος με τέτοιες μετεγγραφές: «Βέβαια, ναι. Τέτοιες μετεγγραφές προβάλουν και την Κύπρο στο εξωτερικό».

Αν προτιμά να παίζει στη μεσαία γραμμή: «Εντάξει, αυτό είναι θέμα του προπονητή, εγώ δεν έχω πρόβλημα».

Πηγή: goal.com.cy