Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή του ΑΓΟ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 9169 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Σε γραπτή ανακοίνωση του προγράμματος αναφέρεται ότι «η επαρχία Αμμοχώστου έκλεισε την αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του προγράμματος «ΑΓΟ» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του ΑΓΟ Αμμοχώστου στο παλιό στάδιο της «Ενωσης Νέων Παραλιμνίου» στο Παραλίμνι στην παρουσία Πολιτειακών και Αθλητικών Αρχών».

DSC 9385 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Προστίθεται ότι «τααθλητικά προγράμματα εκτέλεσαν 150 μέλη του ΑΓΟ, με την καθοδήγηση των γυμναστών τους και προκάλεσαν το θερμό χειροκρότημα των 100 περίπου παρευρισκομένων που τα παρακολούθησαν».

DSC 9384 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Κυριάκος Χατζηγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παραλιμνίου και Δερύνειας Ανδρέας Λοϊζου και Νίκος Χαραλάμπους.

DSC 9382 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Στον χαιρετισμό της η Προϊσταμένη Μαζικού Αθλητισμού του ΚΟΑ Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ «αναφέρθηκε στα οφέλη του προγράμματος ΑΓΟ και στις φιλόδοξες προοπτικές του» και τόνισε «την αξιόλογη δουλειά των γυμναστών του προγράμματος, οι οποίοι με αγάπη και πάθος το υπηρετούν, γιατί» όπως εξήγησε «έχουμε πιστέψει στις δυνατότητές του αλλά και στις φιλόδοξες προοπτικές του προγράμματος ΑΓΟ».

DSC 9170 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά των Νηπιαγωγείων «Κιβωτός», «Καμελίνο, «Βρεφοπαιδοκομικός Σταθμός Σ.Κ.Ε Φρενάρους», «Γύρος της Χαράς», «Β Κοινοτικός Σταθμός Αυγόρου», «Παραμυθούπολη», «Μανούλα», «Οι μικροί επιστήμονες», «Αρκουδίνος», «Ανδρεάδειος» και «Η παρέα μας».

DSC 9165 Νέα Αμμοχώστου
©Famagusta.News