Νεολαία Παραλιμνίου: Παρουσίασε σειρά ιδεών στον Δήμαρχο Παραλιμνίου – Δερύνειας

Είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Δήμαρχο σειρά ιδεών όσον αφορά το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό

neolaiaparalimniou exclusive, Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας, Νεολαία Παραλιμίου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Νεολαίας του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραλιμνίου κ. Κωνσταντίνο Καρά και την Αντιπρόεδρο κα Γεωργία Κλέφτη πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας κ. Γιώργος Νικολέττος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Νεολαίας του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραλιμνίου ευχαρίστησε τον κ. Γιώργο Νικολέττο για τη μέχρι σήμερα στενή και εποικοδομητική συνεργασία καθώς και για το γεγονός ότι ο Δήμος αποτελεί τον Κύριο Χορηγό για όλες τις εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώνονται από το Συμβούλιο Νεολαίας.

Παράλληλα οι αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Νεολαίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Δήμαρχο σειρά ιδεών όσον αφορά το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό, τις οποίες ο κ. Νικολέττος διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα προωθήσει προς υλοποίηση σε συνεργασία με τη Νεολαία του Παραλιμνίου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου – Δερύνειας τόνισε ότι η συνεργασία του Δήμου με τις Νεολαίες των Δημοτικών Διαμερισμάτων θα συνεχιστεί, αφού μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της τοπικής αρχής είναι να παρέχει τα εφόδια και να επενδύει στην Νεολαία.