Nεολαία Παραλιμνίου: Ανακοίνωσε τις τρεις μεγάλες εκδηλώσεις για το καλοκαίρι

Η Νεολαία Παραλιμνίου ήδη τρέχει σε τρελούς ρυθμούς και προετοιμάζεται για τις πλέον μεγάλες και επιτυχημένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις

423315600 406113228655482 7721783116889370046 n exclusive, Νεολαία Παραλιμνίου

Είστε έτοιμοι για άλλο ένα αξέχαστο καλοκαίρι με άρωμα Νεολαίας;

Η Νεολαία Παραλιμνίου ήδη τρέχει σε τρελούς ρυθμούς και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις πλέον μεγάλες και επιτυχημένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αφού το τουρνουά Beach Tennis, το Protaras Summer Film Festival και το MoonWalk αποτελούν αναμφίβολα τρία από τα πιο δυνατά events του καλοκαιριού.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χώρο στο ημερολόγιό σας για τις ακόλουθες ημερομηνίες και να γεμίσετε το καλοκαίρι σας με αναμνήσεις made by Paralimni Youth για ακόμη ένα φανταστικό καλοκαίρι.

4ο International Beach Tennis Tournament – Ayia Triada

14 – 16 Ιουνίου 2024
Για τέταρτη φορά, η Νεολαία Παραλιμνίου διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Tennis, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον διεθνή οργανισμό αντισφαίρισης ITF, όπου αθλητές από όλο τον κόσμο θα μαζευτούν στην παραλία της Αγίας Τριάδας για τρεις μέρες γεμάτες αγωνία, ανταγωνισμό…μα φυσικά και γέλιο.

Το περσινό τουρνουά σημείωσε εκπληκτικά στατιστικά, έχοντας προσελκύσει συνολικά 122 αθλητές, από τους οποίους οι 82 ήταν από το εξωτερικό(!). Λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που σημειώθηκε στο περσινό τουρνουά, τους κόπους όλων των εθελοντών και την υποστήριξη των χορηγών αλλά και του Δήμου Παραλιμνίου, η Νεολαία Παραλιμνίου επιδιώκει να ξεπεράσει τα περσινά στατιστικά και να επιτύχει για ακόμη μια χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά αθλητικά γεγονότα του νησιού.

423325970 406114411988697 5082862712099461122 n exclusive, Νεολαία Παραλιμνίου

10ο Protaras Summer Film Festival

10 – 28 Ιουλίου 2024
Το μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό υπαίθριο φεστιβάλ κινηματογράφου θα λάβει χώρα για δέκατη φορά, που άλλού; Στον Πρωταρά βέβαια και στην πλατεία Λευκόλλα.

Φεστιβάλ το οποίο αποτελεί πόλος έλξης τόσο για τον ξένο τουρίστα όσο και για τους Κύπριους από κάθε μέρος του νησιού. Η Νεολαία Παραλιμνίου σας προσκαλεί και φέτος για 19 συνεχόμενες βραδιές γεμάτες με τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν ή που θα κυκλοφορήσουν. Όλες τις ταινίες που θα προβληθούν, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στη μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη ολόκληρης της Κύπρου, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ηχοσυστήματος, που δεν προσφέρουν απλά ήχο κι εικόνα, αλλά κυρίως σε κάνουν νιώθεις τον παλμό της κάθε ταινίας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τα PopCorns και το δροσιστικό σας ρόφημα από τα ειδικά στημένα περίπτερα, γιατί για τα υπόλοιπα φροντίζει η μοναδική ομάδα της Νεολαίας Παραλίμνιου!

MoonWalk 2024 – Rising Moon Edition

Παρασκευή – 20 Σεπτεμβρίου 2024

Η μεγαλύτερη μουσική οδός του νησιού διοργανώνεται αποκλειστικά μια φορά το χρόνο για μια μόλις βραδιά, κάτω από το φως του φεγγαριού και ξεδιπλώνεται κατά μήκος της ακτογραμμής του Δήμου Παραλιμνίου.

Η καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση που διοργανώνει η Νεολαία Παραλιμνίου προσφέρει στους παρευρισκόμενους μία ονειροπαρμένη εμπειρία, κατά την οποία πέραν των 132 μουσικών σε μια διαδρομή των 5 χιλιομέτρων στον πιο όμορφο πεζόδρομο της Κύπρου, μας χαρίζουν αδιαμφησβήτητα ένα μουσικό υπερθέαμα. Η φετινή ανατολή της πανσελήνου μέσα από τη θάλασσα, λίγο μετά το λυκόφως θα σημάνει την έναρξη του πιο ρομαντικού και μουσικού περίπατου της Κύπρου, δημιουργώντας μια απερίγραπτη και αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω εκδηλώσεις θα δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νεολαίας Παραλιμνίου.
Μείνετε συντονισμένοι για να είστε ενημερωμένοι για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι!