Ο 18χρονος Παραλιμνίτης Leo Germanos κυκλοφόρησε το πιο ερωτικό τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστε το πρώτο single του 18χρονου από το Παραλίμνι με τίτλο "Sixteen Hours"

Στιγμιότυπο 2020 05 01 21.02.46 Λέο Γερμανός, Μουσική, Νέα Αμμοχώστου

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό talent show “Final Four”. Ο μόλις 18 χρόνων Leo Germanos από το Παραλίμνι με τη βελούδινη φωνή, έχει ανεβάσει σήμερα το πρώτο του σίνγκλ, το οποίο κυκλοφορεί σε Spotify και Apple Music αλλά και σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Το τραγούδι αλλά και το ομώνυμο single έχει τίτλο “Sixteen Hours” και όπως περιγράφει ο ίδιος αποκλειστικά στο Famagusta.News, γράφτηκε τον Αύγουστο του 2019 ένα καλοκαιρινό βράδυ από τον φίλο του Θαλή Σπαρτιάτη (@thalis_spartiatis), ο οποίος του γράφει όλα τα τραγούδια και όπως ανέφερε ο ίδιος, το νόημα και τον σκοπό του τραγουδιού προτιμά να τα κρατήσει μυστικά. Ο λόγος είναι γιατί αυτό τραγούδι έχει συγκεκριμένη σημασία, αλλά και γιατί θεωρεί πως ο καθένας μπορεί να καταλάβει ένα τραγούδι όπως θέλει.

Όπως αναφέρει ο νεαρός και ταλαντούχος Leo στο Famagusta.News, η όλη κατάσταση με τον Covid-19 καθυστέρησε την τελειοποίηση του τραγουδιού αλλά ευτυχώς όχι πολύ. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως άνθρωπο που αγαπά την μουσική και είναι σίγουρος, όπως αναφέρει, πως κάθε τραγούδι του θα έχει ένα ωραίο νόημα. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Στέλιο Αντώνιου (@steliospace) για την παραγωγή και τον Daniel Stavrou (@danstavs) για το Promotion του τραγουδιού

Ακούστε το “Sixteen Hours”

Ποιος είναι ο Leo Germanos

Ο Leo είναι 18 χρόνων και βρίσκεται στον έβδομο χρόνο της φοίτησής του στο Xenion Highschool στο Παραλίμνι. Ζει μόνιμα στον Πρωταρά και ο πατέρας του κατάγεται από το Παραλίμνι και η μητέρα του από τη Γαλλία. Όπως αναφέρει στο Famagusta.News, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι στην ηλικία των 14, ενώ μετά τον στρατό σκοπεύει να σπουδάσει μουσική στο ACM (Academy of Contemporary Music).

Πέρσι ο Leo κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “I’m Afraid” σε παραγωγή Yuri Melikov και σε μουσική του ιδίου και του Yuri Melikov.

Ακούστε το:

Famagusta.News