Ο Ανδρέας Βασιλείου κέρδισε το «Κύπελλο Παραλιμνίου» στην σκοποβολή

imagew 1 Σκοποβολή

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας (ΣΚΟΛΕΥ) Ανδρέας Βασιλείου ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα σπόρτιγκ για το “Κύπελλο Παραλιμνίου” που έγινε στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, ο αγώνας ήταν ο δεύτερος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής και τον διοργάνωσε η ΣΚΟΕΠΑ, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον 192 σκοπευτών από όλες τις σκοπευτικές οργανώσεις.

Ο Βασιλείου εξασφάλισε την πρώτη θέση μετά από αγώνα μπαράζ με τον Γιώργο Σταυρινού με τον οποίο ισοβάθμησε στον κανονικό αγώνα με 91/100. Οι δυο αθλητές οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ, και ο αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ με 15 εύστοχες βολές, έναντι 13 του αντιπάλου του εξασφάλισε την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο.

Στη Β’ κατηγορία πρώτευσε ο Ροδοσθένης Ροδοσθένους του ΣΚΟΠΑΦ με 85/100, στην Γ’ κατηγορία ο Ιάσονας Τζιοβάνης της ΣΚΟΕΠΑ με 87/100 και στην Δ’ κατηγορία ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης της ΣΕΛ με 88/100.

Στην κατηγορία των σίνιορς νικητής ανεδείχθη ο Γιάννος Νεοφύτου της ΣΚΟΛΕΥ με 86/100, στους βετεράνους ο συναθλητής του Ευάγγελος Καραβόλιας με 78/100 και στους έφηβους ο Νικόλας Μαυρουδής της ΣΚΟΛΕΜ με 71/100.

Famagusta.News