Ο Παραλιμνίτης Νικόλας Πέτρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και το ωραιότερο βίντεο που φτιάχτηκε για την Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο 2020 04 25 19.58.25 exclusive, Nikolas Petrou, Αγαπημένα Βίντεο, Νέα Αμμοχώστου

Ο Νικόλας Πέτρου δεν είναι ένας τυχαίος δημιουργός. Είναι ένας νεαρός, μόλις 23 χρόνων, που στη μοναδική δουλειά του, αποτυπώνονται οι απαράμιλλες ομορφιές της κυπριακής φύσης, του κυπριακού τοπίου και της αυθεντικής φιλοξενίας.

Στα χέρια του εμπιστεύθηκε το Υφυπουργείο Τουρισμού της χώρας μας να δημιουργήσει την πιο σημαντική καμπάνια για τη χώρα μας και μάλιστα στην πιο κρίσιμη συγκυρία: Τον επαναπροσδιορισμό του τουριστικού branding της χώρας μας και την προβολή της αυθεντικής κυπριακής ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης: Ο Παραλιμνίτης Νικόλας Πέτρου πίσω από το εκπληκτικό βίντεο της καμπάνιας του Υφ.Τουρισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αποκάλυψε σήμερα πρώτο το Famagusta.News, σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σε επικοινωνία με τον νεαρό Παραλιμνίτη δημιουργό για το πώς προέκυψε η δημιουργία του βίντεο της καμπάνιας του Υφυπουργείου Τουρισμού υπό τον τίτλο #BetterDaysAreComing, το τμήμα Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου, τον ανακάλυψε μέσα από την ομολογουμένως καταπληκτική και ποιοτική δουλειά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πλέον έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι να στείλει την εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό και μάλιστα τα καταφέρνει πολύ καλά.

Πλέον, ο νεαρός από το Παραλίμνι, μπορεί και πρέπει να θεωρείται όχι μόνο ένας από τους καλύτερους δημιουργούς της χώρας μας αλλά και παγκόσμια.

Μπορείτε να βρείτε τον Νικόλα Πέτρου εδώ: Instagram / Facebook

Η ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Μάλιστα, την εξαιρετική δουλειά του Νικόλα φαίνεται να εμπιστεύεται και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Νίκος Αναστασιάδης κοινοποίησε στο επίσημο προφίλ του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το βίντεο το οποίο έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει τις 60 χιλιάδες προβολές στο Facebook και τις 20 χιλιάδες στο Youtube.

Στιγμιότυπο 2020 04 25 20.07.29 exclusive, Nikolas Petrou, Αγαπημένα Βίντεο, Νέα Αμμοχώστου

Δείτε το βίντεο:

Famagusta.News