Ολόκληρη η Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι σε βίντεο (BINTEO+EIKONEΣ)

Δείτε ολόκληρη την Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση Σίγμα

photo exclusive, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, Καρναβάλι Αμμοχώστου, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου

Με μεγάλη επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο τόσο όσον αφορά τους συμμετέχοντες όσο και το κοινό που την παρακολούθησε, πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά, η Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση της επαρχίας Αμμοχώστου σε κοινό και συμμετέχοντες άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για τη διοργάνωση, όσο και για τη διασκέδαση η οποία ήταν το επίκεντρο, ενώ σε αυτή συμμετείχαν σχεδόν τρεις χιλιάδες καρναβαλιστές και την παρακολούθησαν περισσότεροι από τριάντα χιλιάδες θεατές, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός του τηλεοπτικού κοινού που την παρακολούθησε ζωντανά από την τηλεόραση.

Δείτε ολόκληρη την Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση Sigma την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024:

Η Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της τηλεόρασης του Sigma με παρουσιαστές τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος και την Κούλα Κυριάκου, ξεκίνησε στις δύο το μεσημέρι και συμμετείχαν δεκάδες ομάδες με άρματα και πεζοπόρους καρναβαλιστές.

Αφετηρία ήταν το Β’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου και η παρέλαση πέρασε διαμέσου της λεωφόρου Πρωταρά και της οδού Αγίου Γεωργίου, περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Στην εξέδρα των επισήμων μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμή, ο Βουλευτής Αμμοχώστου της ΔΗΠΑ Μιχάλης Γιακουμή, ο Δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας, ο Κοινοτάρχης Φρενάρους Μιχάλης Χατζηγιώρκας και ο Κοινοτάρχης Αχερίτου, Μιχάλης Καούνας καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου.

Δείτε εικόνες από την Καρναβαλίστικη Παρέλαση εδώ:

Της παρέλασης προηγήθηκε η ομάδα κανταδόρων την οποία αποτελούσαν μέλη της Μαντολινάτας Παραλιμνίου. Ακολούθησαν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Παραλιμνίου και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι διακόσμησης των αρμάτων και των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων.

Ξεχώρισε το άρμα του Βασιλιά του Καρναβαλιού, τον οποίο φέτος εμψύχωνε ο γνωστός και διαχρονικός καρναβαλιστής Δημήτρης “Πέπε” Τσιερκέζος ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σύμφωνα με το θέμα του φετινού καρναβαλιού “Carnival Extravaganza”.

Ακολούθησαν άρματα και ομάδες του Δήμου Δερύνειας, του Δήμου Σωτήρας, της Κοινότητας Φρενάρους και της Κοινότητας Αχερίτου, ενώ συμμετείχαν και ομάδες από προσκοπεία, σχολές χορού και άλλους ιδιώτες και ομάδες καρναβαλιστών.
Εκφωνητής της παρέλασης ήταν ο Κώστας Ηροδότου και τη μουσική ανέλαβε το ράδιο Πολιτεία και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Κούρτης.

Στον χώρο της παρέλασης ενισχυμένη ήταν η παρουσία εθελοντών της Πολιτικής Άμυνας και Αστυνομίας.

Τη διοργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε η Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Παραλιμνίου σε συνεργασία με την Επιτροπή του Καρναβαλιού Αμμοχώστου.