Π.Αυγουστίνος Κκαράς: Υποστηρικτής της παράδοσης του αμπελοπουλιού(βίντεο)

Στιγμιότυπο 2017 10 20 13.22.41 Αμπελοπούλια, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς, Κυνήγι, Λαθροθηρία

Την στήριξή του στην διαμαρτυρία των κυνηγών την περασμένη Τετάρτη για τα αμπελοπούλια έδειξε με τον δικό του τρόπο ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς.

Ο πολύ αγαπητός στην επαρχία Αμμοχώστου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας Αμμοχώστου, Αυγουστίνος Κκαράς ανέφερε σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια ότι ο λόγος που βρέθηκε στην προχθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, δηλώνοντας, ήταν για να δηλώσει τη στήριξή του στους ανθρώπους που υποστηρίζουν τη διατήρηση της παράδοσης.

Όπως ανέφερε ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, η θήρευση αμπελοπουλιών είναι παράδοση, δεν είναι ούτε έγκλημα, ούτε παρανομία, αλλά είναι παράδοση αιώνων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο π.Αυγουστίνος, “ο πρώτος παράνομος κι ο πρώτος εγκληματίας θα ήταν ο θεός γιατί τα έστελλε στην έρημο για να επιβιώσουν οι Ισραηλίτες.”

Συνέχισε, λέγοντας, ότι οι πραγματικοί περιβαλλοντιστές θα έπρεπε να ήταν αυτοί που υποστηρίζουν το κυνήγι του αμπελοπουλιού γιατί είναι γνωστό πόσα περιβόλια καταστράφηκαν και πόσα δέντρα ξεριζώθηκαν μετά την απαγόρευση.

Famagusta.News