ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 19 χρόνια από τη μέρα που έφυγαν οι Γιώργηδες…

19 χρόνια από το μαύρο πρωινό της 26ης Δεκεμβρίου όταν ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Γιώργος Κκαράς και ο 21χρονος αδελφικός του φίλος Γιώργος Μαυρουδής "έφυγαν" για πάντα σε τροχαίο

cache 1920x1080 Analog medium 435744 756424 26122018 exclusive, Γιώργος Κκαράς, ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Σάββας Μαυρουδής

Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει από τη μνήμη το μαύρο εκείνο πρωινό της 26ης Δεκεμβρίου 2002.

Η είδηση συγκλόνισε ολόκληρο το Παραλίμνι.

Τα όνειρα του 19χρονοου ποδοσφαιριστή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και της Εθνικής Ελπίδων Γιώργου Κκαρά και του 21χρονου αδελφικού του φίλου Γιώργου Σάββα Μαυρουδή “έσβησαν” για πάντα στην άσφαλτο.

Δύο αδελφικοί φίλοι, ο Γιώργος Κκαράς, το νεαρό ταλέντο των βυσσινί και της Εθνικής Ελπίδων με τον αδελφικό του φίλο Γιώργο Σάββα Μαυρουδή, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρο τροχαίο.

exclusive, Γιώργος Κκαράς, ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Σάββας Μαυρουδής

Το μαύρο ξημέρωμα της 26ης Δεκεμβρίου 2002

Ήταν γύρω στις 5 το πρωί. Οι δυο αδελφικοί φίλοι επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση των Χριστουγέννων, αλλά η μοίρα τους έστησε καρτέρι.

Στον δρόμο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπα, το αυτοκίνητο που οδηγούσαν συγκρούστηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο βυθίζοντας σε βαρύ πένθος το Παραλίμνι.

Δείτε το αφιέρωμα της LTV για τον ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ Γιώργο Κκαρά: