ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αυτοί είναι οι νέοι πρωταθλητές του 8ου Cyprus Bar Show (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με σεμινάρια και διαγωνισμούς πραγματοποιήθηκε το 8ο Cyprus Bar Show Cy.B.A στο Παραλίμνι

exofilo 2 8ο Cyprus Bar Show, exclusive, διαγωνισμοί κοκτέιλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Το 8ο Cyprus Bar Show Cy.B.A πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στην Αίθουσα Δεξιώσεων Laxia Palace στον Protara. Η εκδήλωση οργανώθηκε σε επίπεδο παγκόσμιων διαγωνισμών από την Κυπριακή Ένωση Μπαρτεντέρ και ηταν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Παραλιμνίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν , ο Υφυπουργός Τουρισμού, οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου, Σωτήρας ,Δερυνειας και του κοινοτικού συμβουλίου Φρεναρου ,καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων ,και εκπροσώπων του Υπουργείου παιδείας και Γεωργίας προσφέροντας την υποστήριξή τους στην εκδήλωση.

NEL7894 scaled 8ο Cyprus Bar Show, exclusive, διαγωνισμοί κοκτέιλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Η αθρόα συμμετοχή στα σεμινάρια και διαγωνισμούς αποτέλεσε σημαντικό μέρος της εκδήλωσης, προσελκύοντας επαγγελματίες αλλά και ενδιαφερόμενους του κλάδου.

NEL7944 scaled 8ο Cyprus Bar Show, exclusive, διαγωνισμοί κοκτέιλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Οι εκθέτες παρουσίασαν καινοτόμα προϊόντα και νέες τάσεις στους επαγγελματίες της καφεστίασης, των μπαρ, των εστιατορίων και των ξενοδοχείων.

Οι διαγωνισμοί κοκτέιλ απέσπασαν μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό και διεξάχθηκαν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους 30 Μπαρτεντερ επαγγελματίες του κλάδου ,και 65 Μαθητές διαγωνιζομένους των Τεχνικών Σχολών Ξενοδοχειακών Κλάδων .

Οι νέοι πρωταθλητές των διαγωνισμών … cocktails στο 8ο Cyprus Bar Show Cy.B.A είναι :

o Πολυβιος Τρακοσιης από Λευκωσία μέλος της Κυπριακή Ένωση Μπαρτεντερ πέρασε στον τελικό των Shakers Battle στην κατηγορία signature cocktail και πηρέ την πρώτη Θέση που τον οδηγεί στην Πορτογαλία στο World Cocktail Championship που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο 2024 , εκεί θα αντιπροσώπευση την Κύπρο και την Κυπριακή Ένωση Μπαρτεντερ ενώ στην ιδιά κατηγόρια ο Ξένιος Ιωάννου από Λεμεσό πήρε την δεύτερη θέση και ο Young Matt από Πάφο την Τρίτη θέση .

NEL7994 scaled 8ο Cyprus Bar Show, exclusive, διαγωνισμοί κοκτέιλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Στον κυπριακό διαγωνισμό με βάση την κομμανταρια διακρίθηκαν στην Πρώτη Θέση η Αντρια Χατζηιωαννου από Πάφο και Δεύτερη θέση η Αλεξάνδρα Ππαι από Λάρνακα . Επίσης βραβεία Art Deco έχουν κατάκτηση στο Cyprus Cocktail Commantaria – ο Χριστός Κρεμμύδης

Στο Nοn Alcoholic Cocktail οι πρώτοι νικητές είναι ο Hose Montero από Λάρνακα και Ο Πολύβιος Τρακοσιης την δεύτερη θέση .
Στο διαγωνισμό Lady Drink Cocktail οι πρώτες νικήτριες είναι η Σταυρια Παπαγιάννη από Λάρνακα η οποία θα αντιπροσώπευση την Κύπρο στο αντίστοιχο διαγωνισμό το 2025 , η Αντρια Ζαχαρία από Παραλίμνι την Δεύτερη θέση και την τρίτη θέση η Νικολέττα Πάντος από Παραλιμνι .

NEL8000 scaled 8ο Cyprus Bar Show, exclusive, διαγωνισμοί κοκτέιλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Συγχαρητήρια στους 12 κορυφαίους που κατέκτησαν την πρόκριση τους στον τελικό για τα Shakers Battle στο Cyprus Bar Show για το 2025!

Στον National Cocktail Championship – Art Deco κέρδισε ο Σοφοκλής Χάριτος στην Τεχνική κατάρτιση η Έλενα Ανδρέου και το Young Bartenders of the Years η Ναταλία Πολυζώη

Συγχαρητήρια και στους 8 νικητές των βραβείων Gold και Silver στην κατηγορία Signature Cocktail Best Bar Awards!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους νικητές για την προσπάθειά τους και την αξιόλογη επίδοσή τους σε αυτήν την εκδήλωση.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης το φανταστικό Bar-Show του Κacper Smarz παγκοσμίου πρωταθλητή flairtending που έδωσε ένα ανεπανάληπτο σόου και ξεσήκωσε το κοινό με τα αριστουργηματικά τεχνάσματα του και τη επίδειξη με φωτιά !