ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δεν κατέδειξε αίτια θανάτου η νεκροτομή στον άτυχο Ιάκωβου

Screenshot 2020 12 26 at 1.41.34 PM exclusive

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η νεκροτομή στον 11χρονο Ιάκωβο, ο οποίος “έσβησε” ξαφνικά ανήμερα των Χριστουγέννων στο σπίτι του στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεκροτομή δεν κατέδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις. Ως εκ’ τούτου, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά το πέρας των εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγόρι, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του.

Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο 11χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο 11χρονος απεβίωσε.

Famagusta.News