ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δείτε βίντεο από την Καρναβαλίστικη Παρέλαση

EDE8C97C 1F56 4DB7 9449 E838EB1E92A2 exclusive, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου

Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν σύμμαχος για όσους επέλεξαν σήμερα να διασκεδάσουν με τους ρυθμούς του καρναβαλιού στην επαρχία Αμμοχώστου.

Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από πλευράς επισκεπτών οι οποίοι επέλεξαν την επαρχία Αμμοχώστου για το τριήμερο.

Δείτε σε βίντεο το Καρναβάλι Αμμοχώστου:

Της παρέλασης προηγήθηκε το άρμα του Δήμου Παραλιμνίου στο οποίο αναγράφονταν συνθήματα για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης γεμάτα υπονοούμενο για όσους αντιδρούν στη συνένωση όλων των τοπικών αρχών σε ένα Δήμο, ενώ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης συμμετείχε στην παρέλαση ντυμένος με βράκα και παραδοσιακή φορεσιά.

BFB844D5 F254 4E74 A587 6FA3E4595DC5 exclusive, Καρναβάλι Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου

Ξεχώρισαν επίσης, τα άρματα του Δήμου Δερύνειας με θέμα τον ήρωα των κόμικς Batman, το άρμα του Δήμου Σωτήρας με θέμα “Νεράιδες και Ξωτικά” αλλά και το άρμα της Νεολαίας του Δήμου Παραλιμνίου με θέμα την βραβευμένη με όσκαρ ταινία “Joker”.

Βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού η Μαρία Καλημέρα η οποία εκπροσώπησε τον Δήμο Παραλιμνίου ως Βασίλισσα των Βραβείων Γκίνες.

Από την παρέλαση δεν έλειψε και η σάτιρα όπως το άρμα με θέμα το φαγοπότι του ΓΕΣΥ.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Αμμοχώστου χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου και η καθιερωμένη βραδινή ποδαράτη παρέλαση με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών.

Famagusta.News