ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Έφυγε» η Ελλάδα Αντωνίου – Θα συναντήσει τα παιδιά που έχασε στην τραγωδία της Helios

«Έφυγε» για το μακρινό ταξίδι, για να συναντήσει την οικογένεια που τόσο άδικα έχασε στην αεροπορική τραγωδία του “Ήλιος”, σε ηλικία 77 ετών η Ελλάδα Αντωνίου από το Παραλίμνι.

14 Αυγούστου 2005 “έχασε” το γιο, τη νύφη και τα δύο της εγγονάκια. Ο θάνατός τους ήταν για εκείνη ένα αβάστακτο φορτίο, η ζωή της τελείωσε ουσιαστικά από εκείνη την ημέρα… Και κάπως έτσι, μετά τη ψυχή της μαράζωσε και το κορμί της και δύο χρόνια μετά, παρέλυσε εγκεφαλικά και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι. Τώρα, 15 χρόνια μετά, θα ανταμώσουν ξανά.

Η μακαριστή κυρία Ελλάδα Αντωνίου (Ταμένου, 77 ετών) ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, δυναμικός που συμμετείχε στα κοινά, στα κατηχητικά, στις φιλοπτώχους και όπου αλλού μπορούσε για να συμπαραστέκεται τους συνανθρώπους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Η συγκλονιστική εικόνα αγάπης με τον κ. Χρήστο και κα. Ελλάδα (εικόνα)

Δυστυχώς στις 14 Αυγούστου 2005, όταν συνέβηκε η τραγωδία της Ήλιος, ήρθε στη ζωή της η μέγιστη δοκιμασία για αυτήν και την οικογένειά της.

Αύριο, μετά από 15 χρόνια θα συναντήσει τα λατρευτά της πρόσωπα που τόσο γρήγορα και απότομα αποχωρίστηκε.

Καλό Παράδεισο και καλή αντάμωση αγαπημένη μας κ. Ελλάδα.

Ο αγαπημένος της σύζυγος, που στάθηκε δίπλα της φύλακας-άγγελος, που την φρόντιζε, την αγαπούσε και στοργικά την ‘περιπατούσε’ κάθε απόγευμα στην 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση.