ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: “Έφυγε” ο δάσκαλος Μάκης Μάρκου – Θλίψη στην Ε.Ν.Π.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 χρόνων ο δάσκαλος και αγωνιστής της ΕΟΚΑ Μάκης Μάρκου που συνέδεσε το όνομά του με τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 2 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Απεβίωσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 86 ετών, ο επι σειρά πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, γνωστός “Δάσκαλος”, Μάκης Μάρκου.

Ο Μάκης Μάρκου συνέδεσε το όνομά του με τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας των βυσσινί,  αφού πέραν της τεράστιας προσφοράς του για πολλά χρόνια στο σωματείο, ήταν αυτός που μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονολογίας 1968-1969 διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο για την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Πρώτη Κατηγορία, όπου παρέμεινε εκεί για 45 ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, “ο Μάκης Μάρκου, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, Αγωνιστής της ΕΟΚΑ, αγνός πατριώτης, ένας άνθρωπος που ανέδειξε σωρεία ταλέντων στο Παραλίμνι, αφήνει ένα κυριολεκτικώς δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο του Πολιτισμού και της Κοινωνικής προσφοράς. Αιωνία σου η Μνήμη Μεγάλε Δάσκαλε! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Καλο Παράδεισο.”