ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας από Ουκρανούς – Ζήτησαν τερματισμό του πολέμου (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ))

Ειρήνη και τερματισμό της αιματοχυσίας ζήτησαν δεκάδες Ουκρανοί στο Παραλίμνι - Κατέφθασαν και στην επ. Αμμοχώστου οι πρώτοι πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους - Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε το Famagusta.News

εικόνα Viber 2022 03 06 13 39 07 475 exclusive, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σκηνές μαύρου καλοκαιριού του 1974 που δε σβήνονται από τη μνήμη μας θυμίζουν οι εικόνες που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες από την έναρξη της αιματοχυσίας στην Ουκρανία. Νεκροί στρατιώτες, άμαχοι νεκροί όλων των ηλικιών, αγνοούμενοι, και πρόσφυγες που ξεριζώνονται από τα σπίτια τους.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του Famagusta.News:

Σήμερα Κυριακή, (6/3/2022) στις 11 το πρωί στην πλατεία του Παραλιμνίου, δεκάδες Ουκρανοί όλων των ηλικιών διοργάνωσαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας, ζητώντας ειρήνη και τερματισμό του πολέμου στη χώρα τους.

5 exclusive, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ζητούν από την ΕΕ και τους ισχυρούς του κόσμου στήριξη. Μιλούν για έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις πόλεις που βομβαρδίστηκαν και για νοσοκομεία που καταστράφηκαν.

4 exclusive, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

17 πρόσφυγες από το Κίεβο στην Αγία Νάπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News, οι πρώτοι πρόσφυγες κατέφθασαν στην Κύπρο και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για 17 συνολικά γυναίκες και παιδιά που κατάφεραν να ξεφύγουν από την Ουκρανία όταν ξέσπασε ο πόλεμος και συγκεκριμένα από το Κίεβο.

3 exclusive, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Οι Ουκρανοί μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους Κύπριους πολίτες που στέκονται δίπλα τους και που τους στηρίζουν.

2 4 exclusive, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1 7 exclusive, Ουκρανία, ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Famagusta.News