ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Έκλεψαν όχημα 31χρονης και του έβαλαν φωτιά (ΕΙΚΟΝΑ)

Εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης

Screenshot 10 3 exclusive, Κλοπή, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Υπόθεσης κλοπής και εμπρησμού σε αυτοκίνητο διερευνούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα την 10/1/24 και ώρα 2110 κλάπηκε έξω από περίπτερο στο Παραλίμνι σαλούν αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 31 χρονης από το Παραλίμνι.

Κατά τον χρόνο της κλοπής αυτό οδηγείτω από τον σύζυγο της 31 χρονης ο οποίος στάθμευσε το αναφερόμενο όχημα στο περίπτερο χωρίς να το κλειδώσει και αφήνοντας τα κλειδιά σε αυτό. Την ίδια ημέρα και περί ώρα 2130 λήφθηκε πληροφορία ότι παρά την αερογέφυρα Λιοπετριού υπήρχε φωτιά σε όχημα.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν τις δύο σκηνές και διαπιστώθηκε ότι το όχημα που φλεγόταν ήταν το όχημα της 31 χρονης.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή της κλοπής του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν οπτικά πλάνα από κλειστό κύκλωμα βιντεοπαρακολούθησης τα οποία κατέγραψαν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα αγνώστων στοιχείων και τα οποία έφεραν προστατευτικά κράνοι πλήρους κάλυψης προσώπου να προσεγγίζουν το εν λόγω αυτοκίνητο και ο επιβάτης να κατεβαίνει από την μοτοσυκλέτα και να επιβιβάζεται στο όχημα και στην συνέχεια να το οδηγεί ακολουθούμενος από τον οδηγό της μοτοσυκλέτας.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία Αμμοχώστου και αποκλείστηκε για συνέχιση των εξετάσεων με το πρώτο φως της ημέρας. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.

Screenshot 10 4 exclusive, Κλοπή, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ