ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εκπέμπει SOS για τον Κόννο ο Πυρίλλης (BINTEO)

cache 846x3000 Analog medium 370575 594056 2972018
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας σε περίπτωση πυρκαγιάς στην περιοχή του Κόννου, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη παραλία δέχεται χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, ενώ ο αριθμός ανεβαίνει κατακόρυφα τα Σαββατοκύριακα.
Λόγω της μορφολογίας του εδάφους καθώς και της πυκνής βλάστησης που παρατηρείται γύρω από την παραλία, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου,η παραλία χαρακτηρίζεται ως υψηλού κινδύνου.
Επιπρόσθετα, το γεγονός πως η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μόνο μέσω ενός στενού δρόμου πολλαπλασιάζει το ενδεχόμενο οι λουόμενοι να εγκλωβιστούν στην παραλία σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Για αυτό το λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha o Δήμαρχος Παραλιμνίου θέτει θέμα ασφάλειας της παραλίας και υπογραμμίζει πως υπάρχει ανάγκη για δημιουργία συνθηκών πλήρους ασφάλειας.
Αυτή τη στιγμή επείγει η δημιουργία εξόδου διαφυγής. Δεν μπορούν με όλα αυτά τα αυτοκίνητα και τον κόσμο που είναι εδώ να μην έχει άλλη έξοδο διαφυγής», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παραλιμνίου.
https://www.youtube.com/watch?v=Wf9qUxIllFU
Πηγή: Reporter