ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΕΝΠ: “Με μόνο αντίπαλο τον κακό της εαυτό”

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 01 15T105026.497 ΕΝΠ

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου υποδέχεται την Αέλ στο «Τάσος Μάρκου» σήμερα στις 18:00 για την 20η αγωνιστική του πρωταθήματος. Οι Βυσσινί θα ψάξουν και πάλι το τρίποντο, που θα αποτελέσει ακόμα μια «ανάσα» για την δύσκολη μάχη της παραμονής.

Τα τελευταία παιχνίδια η Ένωση παρουσίασε το καλό της πρόσωπο και απέδειξε περίτρανα ότι ο μόνος της αντίπαλος είναι ο κακός της εαυτός και ότι μπορεί να «κοντράρει» στα ίσα τον οποιοδήποτε, σε οποιαδήποτε έδρα. Αυτό που ευελπιστούν όλοι  στο Παραλίμνι είναι ότι σήμερα θα δοθεί συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και η Ένωση παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνει σκαλοπάτια στον βαθμολογικό πίνακα.

Η προϊστορία

Η τελευταία εντός έδρας νίκη των Βυσσινί απέναντι στην ΑΕΛ έγινε το 2013 με σκορ 2-1, με τον Μίλιαν Μιρτάκοβιτς να πετυχαίνει και τα 2 γκολ. Συνεπώς, αυτό από μόνο του αποτελεί ακόμα μια πρόκληση για το Βυσσινί στρατόπεδο, που θέλει να «σπάσει» αυτή την κακή παράδοση.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία

Σημαντικό παράγοντα στην προσπάθεια των Βυσσινί αποτελεί και η ψυχολογία των παικτών αλλά και γενικότερα της ομάδας, η οποία με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και ειδικότερα τα σπουδαία διπλά έναντι σε Αποέλ και Άεκ  βρίσκεται στα ύψη

Οι διαιτητές:

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Δημητρίου Βασίλης

ΑVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής:  Ιωάννου Μιχάλης

Famagusta.News