ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά ο Ροδόλφος Ροδόλφου

Στην 7η θέση με εξαιρετική επίδοση τερμάτισε ο κολυμβητής Ροδόλφος Ροδόλφου από το Παραλίμνι

Αντίγραφο του Main Image x2 39 exclusive

Στην 7η θέση με εξαιρετική επίδοση τερμάτισε ο κολυμβητής Ροδόλφος Ροδόλφου (Ανδρέου) στα 5χλμ του μαραθωνίου κολύμβησης ανοικτής θάλασσας που διεξήχθηκε σήμερα στον Καρτερό για τους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Κρήτη.

Ο κολυμβητής μας αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα Κύπρου στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Οι αγώνες διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία, στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 9 ως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Ροδόλφος αγωνίστηκε στα 5.000 μέτρα κολύμβησης σε ανοικτή θάλασσα.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος λόγω της συμμετοχής εξαιρετικών κολυμβητών, με τεράστια εμπειρία, συμμετοχές και διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Επίσης οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές λόγω του δυνατού αέρα και του κυματισμού που προηγήθηκε.

Να σημειωθεί ότι ο κολυμβητής μας ήταν από τους μικρότερους διαγωνιζόμενους σε ηλικία.

Ο Ροδόλφος στάθηκε αντάξια στον αγώνα. Κολύμπησε μαζί με τους πρώτους στη μεγαλύτερη διάρκεια της κούρσας, αλλά έμεινε πίσω στο τελικό σπρίντ κυρίως λόγω εμπειρίας.
Η τελική κατάταξη τον έφερε στην 7η θέση με εξαιρετική επίδοση 57 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Να σημειωθεί ότι στην κολύμβηση ανοικτής θάλασσας δεν υπάρχουν Ρεκόρ, λόγω των διαφορετικών συνθηκών που μπορεί να επικρατούν από αγώνα σε αγώνα (αέρας, κυματισμός, θαλάσσια ρεύματα κ.λ.π.)

Θερμά συγχαρητήρια στο Ροδόλφο για τη προσπάθεια που κατέβαλε όχι μόνο στον αγώνα αλλά και στη διάρκεια της σκληρής προετοιμασίας του.

Επόμενη στάση το Παγκύπριο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας και η διεθνής διοργάνωση Commen cup στις 7-8 Οκτωβρίου στη Λάρνακα.