ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Εξήγγειλε για Αντιδημαρχία ο Τάσος Βλίττης

Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου ο Τάσος Βλίττης

vlittis exclusive, frenaros, Αχερίτου, Δερύνεια, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Τάσος Βλίττης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αγαπητοί μου διαδικτυακοί φίλοι επικοινωνώ σήμερα μαζί σας θέλοντας να ανακοινώσω την πρόθεση μου να διεκδικήσω το αξίωμα του αντιδήμαρχου Παραλιμνιου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2024!!

Η νέα θέση αντιδήμαρχου θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Δημάρχου στον νέο Δήμο και του Δημου Παραλιμνιου!! Είναι θέση υψίστης σημασίας για το Παραλίμνι η οποία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του Δήμου μας!!

Για την επίτευξη του στόχου αυτού εκτός από την εμπειρία, τις γνώσεις και την θέληση επιβάλλεται και η άριστη συνεργασία του αντιδήμαρχου με τον Δήμαρχο του νέου Δήμου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους!! Προσωπικά δηλώνω υπεύθυνα πως μπορώ να συνεργαστώ με όλους ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεολογιών!! Ελπίζω λοιπόν να έχουμε μια υγιή προεκλογική εκστρατεία χωρίς λασπολογια χωρίς προστριβές και χωρίς αντιπαλότητες!! Ας αφήσουμε την Δημοκρατία να θριαμβεύσει και σίγουρα οι συνδημοτες μας θα κάνουν την σωστή επιλογή!!

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους διεκδικούν μια θέση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές……..Υγεία και Αγάπη σε όλο τον κόσμο με την ευχή για ένα καλύτερο αύριο!!! ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΙΤΤΗΣ Ανεξάρτητος Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Παραλιμνιου