Παραλίμνι: Καταστράφηκε ολοσχερώς τετράτροχη από πυρκαγιά – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τετράτροχη μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά

IMG 0892 1024x576 1 exclusive, Νοσοκομείο, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, τετράτροχη

Τετράτροχη μοτοσικλέτα καταστράφηκε την Τετάρτη ολοσχερώς από πυρκαγιά που ξέσπασε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος ενώ κινείτο στο δρόμο Παραλιμνίου – Πρωταρά.

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττή αναφέρει ότι «γύρω στις 20:07 χθες το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενη τετράτροχη μοτοσικλέτα, η οποία βρισκόταν σε κίνηση στον δρόμο Παραλιμνίου – Πρωταρά. Για κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου. Από την πυρκαγιά η μοτοσικλέτα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε δεντρύλλια παραπλεύρως του δρόμου”.

Προστίθεται ότι ένα άτομο που επέβαινε στην μοτοσικλέτα τραυματίστηκε ελαφρά, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω μηχανικού/ηλεκτρικού προβλήματος, αναφέρει ο κ. Κεττής ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη πυρκαγιά η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς.