ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κατέρρευσε μέρος οροφής του Παλιού Νοσοκομείου και τραυμάτισε ασθενή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απίστευτες εικόνες στο κτήριο του Παλιού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι - Στις πρώτες βοήθειες γυναίκα ασθενής μετά από τραυματισμό

photo1 1 exclusive, Νοσοκομείο

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφονται στο παλιό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Τμήμα της οροφής κατέρρευσε χθες Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 εν ώρα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, προκαλώντας πανικό σε εργαζομένους και ασθενείς. Το Famagusta.News εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες οι οποίες καταγράφουν το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε στο εσωτερικό του Νοσοκομείου.

Από την κατάρρευση σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε γυναίκα ασθενής η οποία την στιγμή του συμβάντος βρισκόταν στον διάδρομο του Νοσοκομείου. Η ίδια τραυματίστηκε και μετέβη στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους χωρίς ωστόσο ο τραυματισμός της να είναι σοβαρός.

photo 32 exclusive, Νοσοκομείο

Λαμπριανίδης: “Απαράδεκτο το περιστατικό”

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός και ανέφερε ότι τέτοια περιστατικά δεν θα έπρεπε να καταγράφονται στα νοσηλευτήρια.

Το παλιό νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι στεγάζει σήμερα το κέντρο υγείας Αμμοχώστου. Μετά το περιστατικό ο χώρος έκλεισε προσωρινά και διενεργούνται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο λόγος που κατέρρευσε η οροφή.

Famagusta.News