ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κέρδισε αυτοκίνητο και το δώρισε σε άπορη οικογένεια

Η κυρία Μέμνια έχει δωρίσει το αυτοκίνητο σε μια άπορη οικογένεια που το έχει πραγματική ανάγκη!

Screenshot 2020 12 08 at 4.40.13 PM

Κληρώθηκε το αυτοκίνητο από τη διάθεση λαχνών για τα έργα στην Παναγιώτισα και η τυχερή είναι η κυρία Μέμνια Λεοτσάκου.

Ωστόσο η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το οτι η κ. Λεοτσάκου κατόπιν συνεννόησης με τον Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο, το αυτοκίνητο που κέρδισε θα το δωρίσει σε μια άπορη οικογένεια που το έχει πραγματική ανάγκη!

Άλλη μια πράξη ανθρωπιάς και πραγματικά η κυρία Μέμνια αξίζει τα συγχαρητήρια μας!

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολις Κωνσταντίας Αμμοχώστου:
0 02 0a 23e03a8e19b83d43fe2c93a16e6a1ea6b6b129f851c1fbfb79ab85f67d83a111 1c6d9f9dcfaf8f

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας

Κλήρωση λαχνού Παναγιώτισσας.
Παραδόθηκε σήμερα από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου το αυτοκίνητο που κληρώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου από τη διάθεση λαχνών για τα έργα ανακαίνισης της Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά.
Τυχερή είναι η κυρία Μέμνια Λεοτσάκου από την Αμμόχωστο και εκ μέρους της παρέλαβε το αυτοκίνητο ο γιός της Αλέξανδρος. Η μεγάλη καρδιά της κυρίας Μέμνιας όμως δεν έμεινε μέχρι εδώ…

Σύμφωνα με επιθυμία της, την οποία εξέφρασε στον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως και καλό της φίλο Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, σε συνεννόηση μαζί του το αυτοκίνητο θα το δωρίσει σε μια άπορη οικογένεια που το έχει ανάγκη!

Η πράξη αυτή είναι υπόδειγμα ουσιαστικής αγάπης προς τον άνθρωπο! Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ.Βασίλειος εκφράζει την ευγνωμοσύνη της Εκκλησίας στην αγαπητή Μέμνια και εύχεται σε αυτή και την οικογένειά της υγεία και μακροημέρευση και κάθε καλό από Θεού.

Famagusta.News