ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλέβουν μέχρι και… καταλύτες οχημάτων – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Απίστευτη κομπίνα - Νυχτοβάτες κόβουν με σμιρίλιο καταλύτες αυτοκινήτων - Τί προειδοποιεί η Αστυνομία

katalitis timi thessaloniki exclusive, Αστυνομία, ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Απίστευτες υποθέσεις κλοπών φαίνεται να διερευνά η Αστυνομία το τελευταίο διάστημα. Μετά τις υποθέσεις κλοπών από οχήματα από σπείρα που φαίνεται να εξαρθρώθηκε τους προηγούμενους μήνες, αυτό το διάστημα τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως, αφού διερευνούν αριθμό υποθέσεων όπου νυχτοβάτες κλέβουν μέχρι και… καταλύτες οχημάτων από τους ανυποψίαστους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Famagusta.News, οι αδίστακτοι νυχτοβάτες δρουν μεταξύ των ωρών 2 μέχρι 5 τα ξημερώματα και με τη χρήση φορητού σμιρίλιου κόβουν και κλέβουν τους καταλύτες που βρίσκονται στο κάτω μέρος των οχημάτων. Μέχρι στιγμής η Αστυνομία διερευνά αριθμό υποθέσεων που σημειώθηκαν στο Παραλίμνι καθώς και στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωσή τους σήμερα οι Παρατηρητές της Γειτονιάς Παραλιμνίου καλούν το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό και εάν διαπιστώσει οτιδήποτε ύποπτο να μη διστάσει να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου (23803028) ή το ΤΑΕ Αμμοχώστου (23803040).