ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Με δάκρυα συγκίνησης η αναχώρηση της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθους κόσμου, γυναίκες, άνδρες και παιδιά αποχαιρέτησαν χθες με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια την Αγία Ζώνη

1 exclusive, Αγία Ζώνη, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Πλήθους κόσμου, γυναίκες, άνδρες και παιδιά αποχαιρέτησαν την Κυριακή 11/02 με συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια την Αγία Ζώνη της Παναγίας στο Παραλίμνι.

z2 scaled exclusive, Αγία Ζώνη, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Πριν από την μεταφορά της Αγίας Ζώνης τελέστηκε παράκληση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

z3 scaled exclusive, Αγία Ζώνη, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Σύσσωμος ο κλήρος και οι πιστοί με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την Αγία Ζώνη υπό τους ήχους του Ακάθιστου Ύμνου και με την συνοδεία μπάντας ενώ γυναίκες έραιναν με άνθη και μύρα κατά την αναχώρηση της πομπής.

z4 scaled exclusive, Αγία Ζώνη, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

 

Σημειώνεται οτι χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε Τρισαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου ενώπιον της Τιμίας Ζώνης. Της Θείας Ευχαριστίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αμμοχώστου κ. Βασίλειος πλαισιούμενος από τους Μητροπολίτες, Πάφου κ. Τυχικό και Ταμασού Ησαΐα.

z5 scaled exclusive, Αγία Ζώνη, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Το βράδυο του Σαββάτου υπό την συνοδεία πάρα πολλών πιστών, υπό τους ήχους της μπάντας και τις καμπάνες της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε Ιερά Λιτανεία της Τίμιας Ζώνης στο Παραλίμνι.

Η Αγία Ζώνη της Παναγίας μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντάνασσας στην Καθολική Λεμεσού. Η οποία θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου.

2024 02 11 anaxorisi timias zonis 14 scaled 1 scaled exclusive, Αγία Ζώνη, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1703287990200430