ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μετέτρεψαν το όχημα τους σε «όχημα αγάπης» για τις ανάγκες του ΚΕΠΑ (ΕΙΚΟΝΑ)

Συγκίνηση προκαλεί η πράξη συμπολιτών μας, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η εκστρατεία του ΚΕΠΑ για αγορά οχήματος για τις ανάγκες του Κέντρου Αγάπης και της καθημερινής προσφοράς ζεστού φαγητου

Screenshot 2021 02 19 131408 exclusive, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος

Συγκινεί η πράξη συνανθρώπων μας, που ουσιαστικά μετέτρεψαν το προσωπικό όχημα τους σε “όχημα αγάπης” για τις ανάγκες του Κέντρου Αγάπης και Προσφοράς Άγιος Χριστόφορος.

H ανάρτησητου ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος

Κ. Μιχάλη Αναστασίου μαζί με τη σύζυγό σου κ. Χρυστάλλα Αναστασίου…

Σας ευχαριστούμε που μετατρέψατε το προσωπικό σας αυτοκίνητο σε όχημα αγάπης και μεταφοράς τροφίμων σε άπορες οικογένειες της επαρχίας μας.
Ο Θεός να σας ανταποδίδει για τον κόπο σας και να σας χαρίζει υγεία και κάθε ευλογία.
Ευχαριστούμε για την εθελοντική καθημερινή σας προσφορά και για την αγάπη σας προς το φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΠΑ.

Σε εξέλιξη η εκστρατεία του ΚΕΠΑ για αγορά οχήματος για τις ανάγκες του Κέντρου Αγάπης

Αυτά είναι τα δύο αυτοκίνητα που έκαναν αμέτρητες διαδρομές αγάπης και διανομές φρεσκομαγειρεμένων ζεστών φαγητών. Καθημερινά σταματούσαν έξω από διάφορα σπίτια για να προσφέρουν δωρεάν ζεστό φαγητό φτιαγμένο με πολλή αγάπη και αγνά υλικά. Δυστυχώς μετά από 23 χρόνια στους δρόμους έχουν υποστεί πολλές φθορές και το κόστος για επισκευή τους είναι πάρα πολύ μεγάλο. Με τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας συνδρομή θα προχωρήσουμε στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη δική σας συμπαράσταση θα μπορέσουμε να αγοράσουμε ένα άλλο αυτοκίνητο. Στηριζόμαστε στη δική σας αγάπη και βοήθεια. Ο καθένας ό,τι δύναται ας δώσει. Στο ΚΕΠΑ γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες αυτή την περίοδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα δύο αυτοκίνητα ήταν δωρεά της Τράπεζας Κύπρου και της σχολής ζωγραφικής Χρίστος Α. Πίτσιλλος τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να το πράξει στον πιο κάτω λογαριασμό. Σας ευχαριστούμε.

Τράπεζα Κύπρου
Αρ. Λογαριασμού0444 – 01 – 016055
IBAN: CY 70 0020 0444 0000 0001 0160 5500

Εισφορές μέσω Paypal:
kepaparalimni@gmail.com

%CE%A3%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF %CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82 %CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF 2021 02 17T130222.508 exclusive, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος