ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοίρασε φαγητό και χαμόγελα σε πάνω από 250 άπορες οικογένειες το ΚΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Σίγμα και της δημοσιογράφου Άντρης Φλουρέντζου για την εκστρατεία αγάπης του ΚΕΠΑ

Main Image x2 33 exclusive, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Χριστούγεννα

Για ακόμη μία χρονιά κοντά στους συνανθρώπους μας βρίσκεται το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» στο Παραλίμνι το οποίο και φέτος μοιράζει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από διακόσιες πενήντα οικογένειες στην επαρχία Αμμοχώστου.

Χαμόγελα και αισιοδοξία προσφέρει μέσα από το θεάρεστο έργο που επιτελεί.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ίδρυμα αναμένεται να εξυπηρετήσει μέσω διανομής ειδών πρώτης ανάγκης πάνω από 250 οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Μεγάλος αριθμός ξηρών αλλά και κατεψυγμένων τροφών έχουν μαζευτεί από δωρεές και έχουν διανεμηθεί σε ενδεείς συνανθρώπους μας για το Χριστουγεννιάτικό τραπέζι τους.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΠΑ Θωμάς Αναστάση ανέφερε ότι «Έχουμε φροντίσει ούτως ώστε να δοθούν τα απαραίτητα στις οικογένειες είτε για να μαγειρέψουν από μόνοι τους για να μπορούν να έχουν και αυτοί ένα γιορτινό τραπέζι στο σπίτι.»

Οι δράσεις, ωστόσο, του ΚΕΠΑ, είναι καθημερινές αφού λειτουργεί πρόγραμμα δωρεάν παροχής ζεστού φαγητού, το οποίο εξυπηρετεί 80, περίπου, συνανθρώπους μας στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Στο πλαίσιο των δράσεων του εντάσσεται και το Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων και Αναπήρων.

Μάλιστα, με αφορμή τις Άγιες αυτές μέρες το ΚΕ.ΠΑ βάζει σε γιορτινό κλίμα τους ένοικους του φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Οι ένοικοι έστειλαν τις ευχές τους, με πρώτη τους ευχή να λυθεί το Κυπριακό!

Στα προγράμματα του ΚΕΠΑ αναμένεται σύντομα να ενταχθεί και Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας για εξυπηρέτηση καρκινοπαθών συνανθρώπων μας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Δείτε το βίντεο:

Famagusta.News