ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Οκταήμερη κράτηση για τον αλλοδαπό που παρενοχλούσε ανήλικες σε παραλία του Κάππαρη

2F4801FE 8C06 4156 A7A5 4E8B16B0D6FE 1 exclusive, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου

Την οκταήμερη κράτηση εναντίον 39χρονου από την Αίγυπτο ο οποίος την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 συνελήφθη από πολίτες να παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια διέταξε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο αλλοδαπός ηλικίας 39 ετών συνελήφθη χθες από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση που αφορά άσεμνη επίθεση εναντίον δύο ανήλικων χθες στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις έξι χθες το απόγευμα, ανήλικη ηλικίας 14 ετών, βρισκόταν μαζί με την οικογένεια της στην παραλία της ΜΜΑΔ στον Πρωταρά.

Σε κάποια στιγμή άνδρας ηλικίας 39 ετών πλησίασε την 14χρονη και προέβη σε άσεμνη επίθεση εναντίον της ενώ το ίδιο έπραξε και σε δεύτερη ανήλικη.

Ο πατέρας της 14χρονης, ο οποίος τυγχάνει να είναι πυροσβέστης, αντιλήφθηκε το περιστατικό με την άσεμνη επίθεση εναντίον της κόρης του και της δεύτερης ανήλικης και προχώρησε στην σύλληψη του άνδρα ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στην περιοχή, παρέλαβαν τον 39χρονο αλλοδαπό από την Αίγυπτο και τον έθεσαν υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Σεξουαλικής Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης Ανηλίκων του Αρχηγείου Αστυνομίας.