ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες για το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες της συνάντησης Ορθοδόξων εκκλησιών και αρχαίων Ανατολικών Εκκλησιών, μελών του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών εν όψει της Γενικής συνέλευσης

Αντίγραφο του Main Image x2 54 exclusive

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 15 Μαΐου 2022, οι εργασίες της συνάντησης Ορθοδόξων εκκλησιών και αρχαίων Ανατολικών Εκκλησιών, μελών του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών εν όψει της Γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

mitropoli 3 exclusive

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Παραλίμνι κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος χαιρέτισε την παρουσία των εκπροσώπων στην Κύπρο και στην περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να ενημερωθούν από κοντά για την ιστορία, τις τρέχουσες εξελίξεις και να γνωρίσουν τις παραδόσεις του νησιού.

Mhtropoli 1 exclusive

Επιπρόσθετα ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες του για την πρακτική οργάνωση της συνάντησης.

mitropoli 2 exclusive

Εκ μέρους όλων ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΕ αιδεσιλογ. Καθ. Δρ Ioan Sauca ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο και την Εκκλησία της Κύπρου για την φιλοξενία της συνάντησης και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να σκεπάζει την Εκκλησία και τον λαό της ο οποίος διέρχεται τις δικές του δοκιμασίες.

Αντηλλάγησαν επίσης αναμνηστικά δώρα.

©® pndiaconia.imc