ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: “Πήρε” την Ένωση από το χέρι ο μικρός Ιάκωβος…

138244630 703384803710665 7530509166367160743 o exclusive, ΕΝΠ, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Ιάκωβος Τρίαρος

Μόνο ένας αριθμός και ένα όνομα γραμμένο στην πλάτη τους. Ο αριθμός 9 και το όνομα “Ιάκωβος” γραμμένο και η φωτογραφία του στο στήθος τους να τους εμψυχώνει και να τους αναζωπυρώνει τη φλόγα… Έτσι αγωνίζονται από την αρχή του χρόνου και μετά οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Με τον Ιάκωβο στο μυαλό και στις καρδιές τους. Με το 11χρονο αγγελούδι που ταξίδεψε για πάντα στα ουράνια τα περασμένα Χριστούγεννα, έξαφνα και άδικα, να μην βρίσκεται, πλέον, στην κερκίδα να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, αλλά να βρίσκεται ως δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο, να δίνει τη δύναμη που τόσο χρειάζονται οι βυσσινί και την ψυχή με την οποία ο ίδιος λάτρευε την ομάδα του και να τους παίρνει από το χέρι να τους οδηγεί σε συνεχόμενες επιτυχίες. 2-0 τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, 2-2 την Καρμιώτισσα στο Παραλίμνι και 2-1 την ΑΕΚ στην “Αρένα”…

Όπως έγραψε εύστοχα η Enosis Family: “Όσο μακάβριο και αν ακούγεται, ο μικρός μας Ιάκωβος άθελά του άναψε και δυνάμωσε μέσα μας τη φλόγα της Ένωσης. Η παθολογική αγάπη αυτού του παιδιού για την ομάδα του, πρέπει να είναι από δω και πέρα ο φάρος της ομάδας μας. Για τον Ιάκωβο, αλλά και για όλα τα παιδιά που μεγάλωσαν και αγάπησαν την Ένωση, η πορεία της ομάδας μας είναι μονόδρομος. ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!”.

Ενώ η μητέρα του Φωτεινή, σε σχόλιό της έγραψε το συγκινητικό: “Γιατί όπως έλεγε και ο ίδιος, ‘η Ένωση είναι ιδέα και δε θα χαθεί ποτέ’, αυτό ένιωθε μέσα του κάθε φορά που ερχόταν ένα άσχημο αποτέλεσμα.”

Famagusta.News