Παραλίμνι

Παραλίμνι: Πραγματοποιήθηκε αγιασμός στον χώρο Ανέγερσης της Παιδικής Λέσχης (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 αγιασμός στον χώρο Ανέγερσης της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου.

Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Χριστοδούλου (Πρόεδρο της Παιδικής Λέσχης) στην παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου, καθώς και του Εργολάβου της εταιρείας Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, του κ. Ανδρέα Οικονόμου (Αρχιτέκτονα, Επιβλέπων Μηχανικού και Υπεύθυνου Έργου), του κ. Λορέντζο Οικονόμου (Πολιτικού Μηχανικού), του κ. Δημήτρη Λιοτατή (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), του Δημοτικού Γραμματέα , του Δημοτικού Μηχανικού και Λειτουργών του Δήμου Παραλιμνίου και εκπροσώπων της Σχολικής Εφορείας Παραλιμνίου και της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου.

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ε.Ε. στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου και το Δήμο Παραλιμνίου.

Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελεί τον πυρήνα του προσωρινού μέσου χρηματοδότησης της ανάκαμψης και εξόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την κρίση, με την επωνυμία Επόμενη Γενιά ΕΕ (Next Generation EU), το οποίο δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2020 με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στρατηγικός στόχος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου αποτελεί «η ενίσχυση της ανθεκτικότητας της οικονομίας και του δυναμικού της χώρας για οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντικά βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία».

Δείτε εικόνες:

Tags: exclusive

Ροη Ειδησεων

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκωσία Λύμπουρας Χαράλαμπος Λεωφόρος Τσερίου 229 Στρόβολος 22524919 Χριστοδουλίδης Χάρης Ανδρέα Αβρααμίδη 49 Στρόβολος 22879747…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Λευκωσία Χριστοδούλου Κυπρούλλα Καρπενησίου 25Α Λευκωσία 22376960 Κραμβής Σ. Κλεάνθης Καλλιπόλεως 12 Γ- Δ Λευκωσία…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Τουρκικές αντιδράσεις για τη σειρά «Famagusta» στο Netflix: «Προπαγάνδα των Ελλήνων, οι Τούρκοι της Κύπρου σφαγιάστηκαν».

Οι τουρκικές αντιδράσεις για την προβολή της σειράς «Famagusta» στο Netflix είναι έντονες και κάνουν…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης Αχερίτου και μνημόσυνο πεσόντων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Προσφυγικό Συνοικισμό Αγ.Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου τελέστηκε την Κυριακή 01/09/24 η εκδήλωση Μέρα Μνήμης Αχερίτου…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης ΄Αχνας: Πορεύθηκαν προς τη νεκρή ζώνη (EIKONEΣ)

Στο Δασάκι της Άχνας οι κάτοικοι πορεύθηκαν σήμερα Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου για μια ακόμη χρονιά…

1 Σεπτεμβρίου, 2024

Περιοδεία στην Κάτω Δερύνεια από Νικολέττο και Λίλη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Την κατεχόμενη περιοχή της Κάτω Δερύνειας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σήμερα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου…

31 Αυγούστου, 2024