ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Πυρίλλης για Φλουρέντζου: «Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε»

Η απάντηση του Δημάρχου Παραλιμνίου στις δημόσιες τοποθετήσεις του δημοτικού συμβούλου Χρυσόστομου Φλουρέντζου για το θέμα της πλατείας Παραλιμνίου: «Διαφωνώ στο θέμα της στέρησης του δικαιώματος στους πολίτες να εκφέρουν την άποψή τους»

5D5B68D2 6CBF 4537 B693 BD3D8B719FD4 exclusive, Θεόδωρος Πυρίλλης, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, Πλατεία Παραλιμνίου, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο δημοτικό συμβούλιο Παραλιμνίου στο θέμα της απόφασης 7 δημοτικών συμβούλων για ακύρωση των απαλλοτριώσεων για υλοποίηση του έργου της ανάπλασης της πλατείας Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αβραάμ Μουλαζίμης-Αμερικάνος για πλατεία: «Ναι στα έργα, όχι στην εξόντωση συνδημοτών μας»

Σε σημερινή ανάρτησή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρυσόστομος Φλουρέντζου εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον Δήμαρχο Παραλιμνίου ο οποίος σε ανάρτησή του πριν από λίγο του απάντησε.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απαντά σε Πυρίλλη ο Φλουρέντζου περί «συμφερόντων» για πλατεία

Αυτούσια η απάντηση του Δημάρχου Παραλιμνίου:

Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον συνάδελφο και Δημοτικό Σύμβουλο Τόμη Φλουρέντζου που εξέφρασε γραπτώς τη θέση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφορικά με τον σχεδιασμό για την ανάπλαση της κεντρικής περιοχής του Δήμου μας και συγκεκριμένα για την ακύρωση της απαλλοτρίωσης των κτιρίων που προβάλλονται στη φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ακυρώνονται οι απαλλοτριώσεις για την πλατεία «Καρφιά» από Πυρίλλη

Θέλω να αναφέρω ότι σέβομαι απόλυτα τις θέσεις του και τις υιοθετώ στο 95%. Αυτό το 5% της διαφωνίας μου μαζί του αναφέρεται στην εκ των προτέρων στέρηση του δικαιώματος των πολιτών για να εκφράσουν ελεύθερα τις θέσεις και τις εισηγήσεις τους και για το συγκεκριμένο τμήμα, βλέποντας τα τελικά τρισδιάστατα σχέδια, στο πλαίσιο μιας δημόσιας διαβούλευσης.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ο Πυρίλλης εφ’ όλης της ύλης για πλατεία και έργα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεβόμενος πλήρως την διαφορετική άποψη, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε επί του συγκεκριμένου τμήματος.

Συνεχίζουμε μαζί για τα υπόλοιπα.

Famagusta.News