ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σήμερα η μουσική παράσταση «Βραδιά Νόμπελ»

Η παράσταση είναι η πρόταση του σχήματος «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»

Screenshot 3 3 exclusive, «Βραδιά Νόμπελ», Εαρινό Φεστιβάλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

O Δήμος Παραλιμνίου, εγκαινιάζει το Εαρινό του Φεστιβάλ και παρουσιάζει σήμερα Τρίτη 05/03, στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Δημήτριος», στις 7.30 μ.μ. την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας, με τίτλο «Βραδιά Νόμπελ». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα, όπως λέει και ο τίτλος του, στους δύο κορυφαίους νομπελίστες ποιητές Γιώργο Σεφέρη και Οδυσσέα Ελύτη. Οι δυο ποιητές συνομιλούν μεταξύ τους αλλά και με το κοινό σε ένα ταξίδι ποίησης και μουσικής.

Η παράσταση είναι η πρόταση του σχήματος «Μουσικοί Συνοδοιπόροι», οι οποίοι μας έχουν συνηθήσει σε τέτοιου είδους παραστάσεις οι οποίες προκύπτουν μέσα από μελέτη και έρευνα για όποιο θέμα και να καταπιαστούν. Φέτος η πολιτιστική τους εξόρμηση ξεκινά με τους Νομπελίστες από το Παραλίμνι. Και υπόσχονται συνέχεια.

festival1 1536x1086 1 exclusive, «Βραδιά Νόμπελ», Εαρινό Φεστιβάλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Το σχήμα απαρτίζουν οι Χρίστος Στασής στο μπουζούκι, φυσαρμόνικα και τραγούδι, Αδάμος Κατσαντώνης, πιάνο – τραγούδι, Στέλλα Κακουλλή, τραγούδι, Δημήτρης Τσουλάκος, κιθάρα – τραγούδι, Πάμπος Σακκάς, κιθάρα – τραγούδι και Μάριος Σολωμού, κρουστά – τραγούδι.

festival2 1536x776 1 exclusive, «Βραδιά Νόμπελ», Εαρινό Φεστιβάλ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Ακόμα η δημοσιογράφος Αθηνά Βιολάρη και ο ηθοποιός Νεόφυτος Νεοφύτου απαγγέλουν ποιήματα των δύο ποιητών. Την ομάδα συμπληρώνει η Έλενα Κυπριανού με τη συγγραφή των εμβόλιμων κειμένων, την επιλογή των ποιημάτων και την παραγωγή του οπτικού υλικού.

https://www.facebook.com/paralimnimunicipality/videos/1517978929070678/?__cft__[0]=AZXctQ4GbGLyvSLzPUKyNQMbOPqGBWHkR4z_3omtGD2vc1knnqjJ1w_PH-Fk5tsITs-WjzdQdYO2u7CDgu6y2aL0u6sBHVRYWhBIIwwYQnogpgVHbWJTXPA_rJHo8gW3YbosCu1NecVc5EtOAngGXkMWEE9ZNIb9kpB2MbgyRD_Qcx4haEbYF8yvDh5g8vKRXwA&__tn__=%2CO-R