Παραλίμνι: Στη δημοσιότητα και 2ο βίντεο από την κλοπή σε κατάστημα (vid)

katastima camera Νέα Αμμοχώστου

Οι κάμερες ασφαλείας ήταν ο μόνος μάρτυρας της κλοπής κινητού που σημειώθηκε πρίν λίγες ημέρες σε γνωστό κατάστημα στο Παραλίμνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλίμνι: Έκλεψε κινητό από κατάστημα αλλά την κατέγραψε το κύκλωμα παρακολούθησης!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (1/4) δημοσιεύθηκε στο Facebook, βίντεο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να απλώνει το χέρι της στην τσάντα της καταγγέλλουσας και να αρπάζει το κινητό απο την τσάντα της.

Η ιδιοκτήτρια του κινητού ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το σχετικό βίντεο όπως καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, ζητώντας τη βοήθεια των χρηστών των Μέσων Κοινωνικών Δικτύωσης για να βρεθεί η γυναίκα που της έκλεψε το κινητό.

Η δημοσίευσή της παραπονούμενης: ‘Αυτή η «κυρία» μου έκλεψε το κινητό από τη τσάντα μου την ώρα που έφευγα από το Τερρανόβα Παραλιμνίου. Μετά άφησε τα ρούχα και έφυγε. Παρακαλώ κοινοποιήστε για να βρεθεί. Η κίνηση με την κλοπή φαίνεται στο 0:04 – 0:05 (σ.σ. βίντεο)’.

Πιο κάτω το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε η παραπονούμενη:

Χθές η παραπονούμενη, σε συνεργασία με το κατάστημα, δημοσίευσε και 2ο βίντεο στο Facebook. Στο νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την παραπονούμενη, φαίνεται καθαρά η κατηγορούμενη την στιγμή που εισέρχεται στο κατάστημα, εντός του οποίου σημειώθηκε η κλοπή.

Δείτε το βίντεο: