ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στο κελί μέχρι την εκδίκαση ο 48χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και ενεπλάκη σε τροχαίο

Στο κελί μέχρι την εκδίκαση ο 48χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και ενεπλάκη σε τροχαίο

astynomia peripolika 3 exclusive, ΑΛΚΟΟΛ, Αστυνομία, Τροχαίο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διέταξε σήμερα την κράτηση άνδρα ηλικίας 48 ετών, στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι τις 6 Αυγούστου ημέρα κατά την οποία θα εκδικαστεί υπόθεση εναντίον του που αφορά οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αφού, μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχε στον οργανισμό του ποσοστό αλκοόλης περίπου εφτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι γύρω στις 19.15 της Δευτέρας 2 Αυγούστου, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος στη λεωφόρο Κάππαρη, στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 57 ετών.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ωστόσο τα δύο οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές. Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης, με την ένδειξη για τον 57χρονο να είναι αρνητική.

Ωστόσο η προκαταρκτική ένδειξη για τον 48χρονο ήταν θετική, γι’ αυτό υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 138μg%, αντί 22μg%.

Ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου έγινε καταχώρηση της υπόθεσης και ορίστηκε για ακρόαση την Παρασκευή 6 Αυγούστου.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 6 Αυγούστου ημερομηνία που ορίστηκε για εκδίκαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος θα κρατηθεί σε αστυνομικό κελί μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί για να διαπιστωθεί κατά πόσον έχει ή όχι κορωνοϊό.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.