ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συγκινητικές ευχές έστειλαν οι ηλικιωμένοι ένοικοι του ΚΕΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο 2020 12 26 16.57.16 exclusive, ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος

Να ανταμώσουν ξανά με παιδιά και τα εγγόνια, τα οποία στερούνται, εδώ και καιρό, εξαιτίας της πανδημίας, εύχονται παππούδες και γιαγιάδες που διαμένουν σε οίκο ευγηρίας. Την ίδια ώρα, καλάθι αγάπης σε άπορες οικογένειες έδωσε και φέτος το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στην Αμμόχωστο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” συνεχίζει να προσφέρει σε οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια. Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ένα πιάτο ζεστό φαγητό είναι από τα λίγα που προσφέρει καθημερινά το ΚΕΠΑ.
Η κάμερα του Σίγμα βρέθηκε σήμερα εκεί ανήμερα των Χριστουγέννων και κατέγραψε το θεάρεστο έργο του ιδρύματος.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπαευέλθοντος, το κοινωνικό παντοπωλείο του ΚΕΠΑ λειτουργεί ολόχρονα και στηρίζει άπορες οικογένειες (jumpcut) Φέτος η χρονιά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, οι ανάγκες ήταν πάρα πολλές. Φέτος, όπως είπε, το ΚΕΠΑ ανταποκρίθηκε στο μέτρο των δυνατοτήτων του και βοήθησε περισσότερο από 300 οικογένειες.

Με την ευγνωμοσύνη να φαίνεται στα μάτια του, συμπολίτης μας θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που λαμβάνει από το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης.

Παράλληλα, το ΚΕΠΑ διατηρεί και στέγη ηλικιωμένων, όπου φροντίζει οι ηλικιωμένοι ένοικοί του, να περνούν με αγάπη και θαλπωρή την κάθε ημέρα και ιδιαίτερα τις γιορτές.
Οι ευχές τους, συγκινούν…

Επισημαίνεται, ότι καθημερινά, δεκάδες συμπολίτες μας προφέρουν από το υστέρημα τους στο Κέντρο προσφοράς και αγάπης, με σκοπό να διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δείτε το ρεπορτάζ του συντάκτη του Famagusta.News, Χριστόδουλου Μεταξά: