ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Συνελήφθη 30χρονος που βόλταρε με κλεμμένα όπλα και άλλα κλοπιμαία

a65f319d7cbe3e18f151102c1e294807 XL

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών, εναντίον 30χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες από μέλη της Αστυνομίας, όταν σε έρευνα που έγινε στον ίδιο και στο όχημα του, εντοπίστηκαν ένα κλοπιμαίο κυνηγετικό όπλο και ένα κλοπιμαίο αεροβόλο όπλο, καθώς και άλλη περιουσία που είχε κλαπεί.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 30χρονο να βρίσκεται εντός του οχήματός του, σταθμευμένος σε αγροτικό δρόμο στην επαρχία Λάρνακας και τον υπέβαλαν σε έλεγχο.

Σε έρευνα στον ύποπτο και στο αυτοκίνητο του, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα δίκαννο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ένα αεροβόλο όπλο, μία δεντροκοπτική μηχανή, ένα τραπανάκι και αριθμός μπουκαλιών οινοπνευματοδών ποτών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχαν κλαπεί από δύο εξοχικές κατοικίες, στην επαρχία Λάρνακας και από ένα υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Κοφίνου και Παραλιμνίου.

Πηγή: Sigmalive